25 Δεκ 2019

«Άγνωστοι» Βεβήλωσαν την Ελληνική Σημαία και Έριξαν οξύ και χλωρίνη σε τρόφιμα για άπορους επειδή τα μάζευε η Νέα Δημοκρατία

Σε αυτή τη «Δημοκρατία» πιστεύουν όλες αυτές οι «συλλογικότητες» αναρχικών τις οποίες δυστυχώς χαϊδεύει ακόμα και η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ.

Τι σχέση έχουν τέτοιες ενέργειες με την «επανάσταση» υπέρ των αδυνάτων που υποτίθεται ότι ευαγγελίζονται οι αναρχικές συλλογικότητες; Επιτέλους καταλάβετε το. Αυτές οι συλλογικότητες το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδομούν τις έννοιες του έθνους, της φιλανθρωπίας και της Δημοκρατίας. Ποιούς εξυπηρετούν επομένως; Μόνο όσους θέλουν να καταλύσουν την Ελληνική κοινωνία, να υποκαταστήσουν την πολιτιστική και κοινωνική μας κληρονομιά με νέα «ήθη» και εν τέλει να αντικαταστήσουν τον ελληνικό πληθυσμό με έναν πληθυσμό άβουλο, άθεο, χωρίς ιδανικά. Αφυπνισθείτε!
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματέως της Τοπικής Ν.Δ. Χαϊδαρίου Βίκυ Κακάλη:
«Απο τους βανδαλισμούς των γραφείων της ΔΗΜΤΟ την παραμονή ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ. Αγνωστοι τραμπούκοι εκτός από τις καταστροφές στην υποδομή του γραφείου κατέστρεψαν και τρόφιμα που απλοί συμπολίτες προσέφεραν για την δράση αλληλεγγύης #κανένας_μόνος_στο_Χαιδαρι με κύριο προορισμό το χριστοδουλειο ίδρυμα και το χαμόγελο του παιδιού της περιοχής μας. Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε πάρα να ευχηθούμε σε όλους καλά Χριστούγεννα με αγάπη, τέτοιες πράξεις μίσους μας κάνουν πιο δυνατούς, δεν φοβόμαστε Συνεχίζουμε!
Το γραφειο το καταστρεψατε. Τα τροφιμα για το χαμόγελο του παιδιου γιατι βρε αλητες; Τα τροφιμα ηταν για φτωχους ανθρωπους. Που ειναι η δημοκρατια σας; ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ»
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την επίθεση στα γραφεία της ΔημΤο Χαϊδαρίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Επίθεση, για άλλη μια φορά, από τους τραμπούκους σε γραφεία του κόμματός μας, αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι. Ακόμη και την παραμονή Χριστουγέννων κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν το μίσος τους. Δεν είναι μόνο ότι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές. Αυτή τη φορά έστρεψαν το μίσος τους έναντι των συνανθρώπων μας, καθώς κατέστρεψαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί από το υστέρημα εθελοντών για το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το Χριστοδούλειο Ίδρυμα.
Πιστεύουμε στις άγιες μέρες