30 Νοε 2010

Πανελλήνιο Κύπελλο Τάε Κβό Ντό


Το Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού «ΦΟΙΒΟΣ» για άλλη μια φορά είχε την τιμή να συνδιοργανώσει και να φιλοξενήσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός για την πόλη μας, το Α΄ Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Τις αθλητικές εγκαταστάσεις επισκέφτηκαν πάνω από 6.000 κόσμου  από πολλά μέρη της Ελλάδος και παρακολούθησαν ένα μοναδικό αθλητικό υπερθέαμα, που πραγματικά θύμισε έντονα  ΑΘΗΝΑ 2004. Οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που κληρονομήσαμε από  τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και μετά την εγκατάσταση των κατοίκων στο Ολυμπιακό Χωριό το 2006, είναι οι μοναδικές που λειτουργούν  καθημερινά και δέχονται εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες. Οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού και ο εθελοντισμός δίνουν καθημερινά, ζωή και ανάσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού. Εθελοντές γονείς, άνθρωποι του μόχθου,  επιτελούν καθημερινά κοινωνικό έργο για τον τόπο μας. Το Α΄ Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθη το τριήμερο 26, 27 & 28 Νοεμβρίου 2010, στέφθηκε με  μεγάλη επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία. Αποκομίσαμε, μάθαμε ακόμη περισσότερα μέσα από αυτή τη διοργάνωση και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δώσουμε ακόμη περισσότερα για την πόλη του Ολυμπιακού Χωριού και τα παιδιά μας.
Έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και το Δ.Σ, τους αθλητές και τους γονείς, τους προπονητές και τους διαιτητές. Την Ελληνική Αστυνομία και το  Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Χωριού για τη διακριτική τους παρουσία με συνεχείς βάρδιες. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τον Πυροσβεστικό σταθμό Ολυμπιακού Χωριού. Την ιδιωτική ασφάλεια γηπέδου. Την Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού, που ήταν έτοιμη για πάν ενδεχόμενο και το ΕΚΑΒ που βρισκόταν δίπλα μας καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων. Τον προπονητή μας στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παναγιώτη Παλαιολόγου, τα μέλη του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ για την αμέριστη βοήθεια τους και τους αθλητές μας καθώς το αθλητικό σωματείο  Α.Σ.Ο.Χ. ΑΘΗΝΑ  που παραχώρησε ώρες προπόνησης του.
Συγχαρητήρια σε όλους που κατάφεραν να  κάνουν μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, επιτυχημένη!!! 

Το Δ.Σ

           

Βράβευση ΦΟΙΒΟΥ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ για την επιτυχημένη συνδιοργάνωση του Α΄ Πανελλήνιου Κυπέλλου Ταεκβοντό που διεξήχθη την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού. Ο Πρόεδρος της ΕΛΟΤ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στον λόγο που εκφώνησε κατά τη βράβευση ανέφερε:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Ολυμπιακού Χωριού «ΦΟΙΒΟΣ» για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, για την διεξαγωγή των αγώνων.
Χάρις των δικών τους φιλότιμων προσπαθειών, που είναι άξιες συγχαρητηρίων, έχουν σήμερα την δυνατότητα οι μικροί αθλητές των σωματείων μας, να αγωνίζονται σ΄ αυτό το τόσο ζεστό, λειτουργικό και φιλόξενο στάδιο
.
Κύριε Πρόεδρε,
Ως ελάχιστη αναγνώριση στο διαχρονικό έργο το δικό σας και των συνεργατών σας, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό σας απονέμει τιμητική πλακέτα και σας ευχαριστεί για την συνεργασία σας.
Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για τον αγώνα σας, στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου λειτουργικότητας αυτής της μετολυμπιακής εγκατάστασης.»

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο του Α.Σ.Ο.Χ. «ΦΟΙΒΟΣ», Λάμπρο Κατσούλα, έκανε ο Γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Φυσεντζίδης Μιχαήλ.


tae.JPG

 tae3.jpg
                    
tae4.jpg
                    

tae5.jpg

           





26,27&28Νοεμβρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
2010