24 Μαρ 2011




Η Αχαρναϊκή Αλληλεγγύη βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι :

Στις 27/3/2011 και ώρα 13:00 η Αχαρναϊκή Αλληλεγγύη θα διεξάγει τα προγραμματισμένα εγκαίνια του κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού βεστιαρίου στην οδό Αγίας Τριάδος 86 Αχαρναί . Εγκαινιάζεται ένας νέος ΘΕΣΜΟΣ στην πόλη μας , ο οποίος θα καλύψει βασικές ανάγκες επιβίωσης , δίνοντας τα απαραίτητα εφόδια σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας να ζήσουν με αξιοπρέπεια .

Τα εγκαίνια θα τελεστούν από :

τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο ,

τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό Ιωάννη και

τον Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα .

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στα εγκαίνια και να γνωρίσετε το πρωτοπόρο έργο το οποίο παράγεται από την Αχαρναϊκή Αλληλεγγύη. Θεωρούμε ύψιστη τιμή το γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος , η κεφαλή της Ελλαδικής Εκκλησίας θα τελέσει τα εγκαίνια μαζί με τον 1ο αιρετό Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό καθώς και με τον Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα . Τους ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη βοήθεια και συνεισφορά τους .

Στο πνεύμα της Αλληλεγγύης ζητάμε την ενεργή συμμετοχή ΟΛΩΝ σας έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να προσφέρουμε αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες επιβίωσης στους αδύναμους συνανθρώπους μας . Ζητάμε από εσάς να ενώσετε και το δικό σας χέρι στον αδιάρρηκτο κύκλο ζωής που έχουμε σχηματίσει .

Με Τιμή

Παγώνας Άγγελος

Πρόεδρος Δ.Σ.