9 Ιουν 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

               ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
       Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 θα διεξαχθεί στο Χωριό μας ένας διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας, με την ονομασία “1ος Γύρος Ολυμπιακού Χωριού”, που διοργανώνει το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε συνεργασία με τον Σύλλογό μας.   
       Στη βάση της συνεργασίας αυτής, εμείς έχουμε αναλάβει ένα σημαντικό αλλά και συνάμα δύσκολο ρόλο. Την περιφρούρηση της αγωνιστικής διαδρομής, ώστε να είναι ασφαλής και χωρίς εμπόδια η διέλευση όσων θα αγωνίζονται και κυρίως η αποφυγή εμπλοκής αυτών σε ατύχημα με κάποιο κινούμενο ή σταθμευμένο όχημα επί της διαδρομής. Οι ταχύτητες που θα κινούνται οι ποδηλάτες σε ρυθμούς επίσημου αγώνα είναι αρκετά μεγάλες, και σε ευνοϊκές συνθήκες κυμαίνονται περί τα 60 km/h. 
       Σας παρακαλούμε, την ημέρα διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα, με ώρα έναρξης 9:00 έως ώρα λήξης περίπου 15:00
       • Μην σταθμεύσετε τα οχήματά σας επί της αγωνιστικής διαδρομής, μπορεί να γίνουν αιτία σοβαρού τραυματισμού ποδηλάτη που θα έρθει σε επαφή με κάποιο από αυτά. 
       • Μην επιχειρήσετε να κινηθείτε με το όχημα σας επί της αγωνιστικής διαδρομής. 
       • Μην επιχειρήσετε να εξέλθετε από τον υπόγειο ή οποιοδήποτε άλλο χώρο στάθμευσης με το όχημά σας στην αγωνιστική διαδρομή. 
        Σε κάθε περίπτωση που παραστεί ανάγκη να ενεργήσετε αντίθετα με τις παραπάνω οδηγίες-επισημάνσεις, αναζητήστε και ενημερώστε πρώτα κάποιο μέλος της Ομάδας Περιφρούρησης που θα βρίσκεται πλησίον της αγωνιστικής διαδρομής και το οποίο θα σας καθοδηγήσει ανάλογα. 
       Οι οδοί που περιλαμβάνονται στην αγωνιστική διαδρομή είναι: 
       - Αφοπλισμού – Ολυμπιακών Αγώνων – Μαραθώνιας Διαδρομής - - Λεωνίδη Βαλέριου – πάροδος Λεωφ. Κύμης -  
       Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι 
       στη διασταύρωση της οδού Αφοπλισμού με την οδό Σιρανίδη Νίκου. 
        Αν πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο γεγονός αναδεικνύει θετικά τον τόπο στον οποίο ζούμε, θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στον βαθμό που μπορούμε για την επιτυχή διεξαγωγή του, ακόμα και ως θεατές. 
       Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 
       • για την κατηγορία Ανεξαρτήτων (OPEN) (μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου-Λυκείου & ενήλικες). 
       • για την εθελοντική στελέχωση της Ομάδας Περιφρούρησης της Αγωνιστικής Διαδρομής. στα γραφεία του Συλλόγου μας, καθημερινά 12:00-14:00 & 18:00-20:00