27 Απρ 2014

ΝΕΑ ΠΟΛΗ/ΝΕΑ ΠΝΟΗ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

“Κατεβαίνουμε με ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Ολυμπιακού Χωριού” 
  Συνάντηση με κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πόλη/Νέα Πνοή Θανάσης Κατσιγιάννης. 
   Τον Θανάση Κατσιγιάννη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νάσος Βαλαβάνης, Χάρης Δημούτσος, Ανδρέας Πετράκης και η Ευτέρπη Τσούτη. 
    Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Ολυμπιακό Χωριό ο Θανάσης Κατσιγιάννης δήλωσε τα ακόλουθα: 
      Το Ολυμπιακό Χωριό είναι ένα διαμάντι για το δήμο Αχαρνών. Κι όμως, αυτό το διαμάντι η απερχόμενη δημοτική αρχή το έχει αφήσει θαμμένο, να βουλιάζει μέσα σε δεκάδες προβλήματα που «κλέβουν» από τους κατοίκους την ποιότητα ζωής που δικαιούνται.»
    Αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει αμέσως. 
     »Από την επόμενη μέρα των εκλογών βάζουμε μπροστά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάδειξη του Ολυμπιακού Χωριού, για να γεμίσουμε και πάλι αυτόν τον όμορφο τόπο με κόσμο και ζωή. 
     »Στο σχέδιό μας αυτό, το βασικό λόγο έχει ο αθλητισμός. Γι’ αυτό διεκδικούμε την παραλαβή όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, ώστε να τις παραδώσουμε στους κατοίκους και να τις αξιοποιήσουμε. 
    »Θέλουμε οι Αχαρνές να γίνουν Κέντρο Αθλητισμού για ολόκληρη την Αττική. Κι αυτό είναι ένα σχέδιο που το ξεκινάμε από εδώ, από το Ολυμπιακό Χωριό. 
    »Επίσης δίνουμε έμφαση σε θέματα καθημερινότητας και ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού. 
     »Η πύκνωση των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών, η φροντίδα των ανοιχτών, ελεύθερων χώρων, η συντήρηση των κτηριακών εγκαταστάσεων, η ένταξη της περιοχής σε πρόγραμμα πράσινης ανάπτυξης, είναι για την Νέα Πόλη/Νέα Πνοή προτεραιότητα. 
     »Για το Ολυμπιακό Χωριό έγραψαν το 2004 όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Όλη η υδρόγειος θαύμασε αυτό το κόσμημα. 
     »Δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν να γίνει το Ολυμπιακό Χωριό γκέτο. Στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους και τα προβλήματα, κι όλοι μαζί, κάτοικοι και τοπικοί φορείς, δουλεύουμε για ένα Ολυμπιακό Χωριό, με ασφάλεια, περηφάνεια, και με μεγάλη προστιθέμενη αξία για τη ζωή των κατοίκων και την πόλη μας. 
     Η συνάντηση του Θανάση Κατσιγιάννη με τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού έγινε στα γραφεία του Αθλητικού Σωματείου «Φοίβος».