2 Ιαν 2019

Παιδιά έψαλαν σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αντί για κάλαντα το «Μακεδονία ξακουστή»

Αυτό απέδειξαν τα παιδιά του Κατηχητικού στα Γρεβενά, μία πόλη που έχει σφραγιστεί με το μαρτύριο του ατρόμητου Ιεράρχη και Εθνομάρτυρα Μητροπολίτη της Αιμιλιανού, που έδωσε την ζωή του θυσία στις αρχές του 20ού αιώνα, για να παραμείνει αυτή η περιοχή της Μακεδονίας μας χριστιανική και ελληνική.
Όπως μεταδίδει το τοπικό site greveniotis.gr, μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για το Νέο Έτος και την Κοπή της βασιλόπιτας της Ι. Μητροπόλεως Γρεβενών στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών, τραγουδούσαν τα κάλαντα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας.
Εξερχόμενος ο βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας, όπως και όλοι οι επίσημοι, έριξε στο κουτί – κουμπαρά των παιδιών, 5 ευρώ.
Τότε έγινε το εξής απίστευτο περιστατικό:
Ένα από τα παιδιά, αντιδρώντας για τη στάση του βουλευτή και του κόμματός του στο θέμα της Μακεδονίας και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, τού επέστρεψε τα χρήματα, λέγοντάς του ότι δεν είναι επιθυμητά!
Ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το «Μακεδονία ξακουστή».
Ο βουλευτής προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία του από τη στάση αυτή των παιδιών και λίγο αργότερα αποχώρησε λέγοντας πως κάποιοι τα καθοδηγούν και τα δηλητηριάζουν.
Κι εμείς θέτουμε το ερώτημα: όταν τα παιδιά μούντζωναν τους επισήμους στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, αυτά δεν τα δηλητηρίαζε κανένας, και τώρα, που τα παιδιά αυθόρμητα υψώνουν την φωνή τους για την Μακεδονία και την πατρίδα μας, δηλητηριάζονται;
Από πότε η φιλοπατρία είναι δηλητήριο;
Εμείς οφείλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά για την θαρραλέα στάση τους και ευχόμαστε το παράδειγμά τους να βρει και άλλους μιμητές σε όλη την Ελλάδα.
Αποδεικνύεται τελικά ότι η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις παραδοσιακές αξίες του λαού μας, πίστη, πατρίδα, οικογένεια, όχι μόνο δεν έπιασε, αλλά δημιούργησε υγιή αντισώματα στον οργανισμό του ελληνικού λαού, όπως αποδεικνύεται από τέτοιου είδους αντιδράσεις, και μάλιστα από την πιο υγιή ψυχικά πληθυσμιακή ομάδα του, που είναι τα παιδιά.
Μπράβο και καλή δύναμη!
Του Γιώργου Θεοχάρη