28 Απρ 2011

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Ομάδα Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αντοχής Αχαρνών

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή από την Ομάδα Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αντοχής Αχαρνών που σκοπό έχει να διεξάγει Ημιμαραθώνιο Αγώνα και Εναλλακτική Διαδρομή στο χώρο του Ολυμπιακού Χωριού Αχαρνών την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ: 21,1 χλμ. για δρομείς (4 γύροι x 5,250 m)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: 5,250 χλμ. (1 γύρος 5,250
m)

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ: 10:00

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού.

ΥΔΡΟΔΟΣΙΑ-ΠΑΡΟΧΕΣ:

Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού των αθλητών με νερά ανά 2,5 χλμ. και ισοτονικά μετά το 10,5 χλμ. Στο σημείο τερματισμού θα δοθούν για αποκατάσταση των δρομέων μπανάνες, νερά, ισοτονικά και σάντουιτς.

ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Η οργανωτική επιτροπή θα μεριμνήσει για την ύπαρξη στο χώρο του αγώνα ιατρονοσηλευτικής υποστήριξης για την περίπτωση που κάποιος δρομέας αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Κάθε δρομέας συμμετέχει στον αγώνα με δική του ευθύνη και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον έχει συμπληρώσει πλήρως και αποστείλει στη διεύθυνση e-mail: olympicvillage.race@gmail.com αίτηση συμμετοχής στον αγώνα από την Κυριακή 1 Μαΐου μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, με τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, φύλο, αγώνας (21,1Κ ή 5,25Κ), διεύθυνση, τηλέφωνο.

Όριο συμμετοχών: 300 άτομα και για τις δύο διαδρομές.

Μετά την καταληκτική ημερομηνία καμία δήλωση δεν θα γίνεται αποδεκτή.
Δρομείς μικρότεροι των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Ενδεικτικά παρατίθεται αποτύπωση της κυκλικής διαδρομής στο χώρο του Ολυμπιακού Χωριού, όπου αποτυπώνονται τα σημεία Εκκίνησης-Τερματισμού καθώς και η θέση των σταθμών υδροδοσίας.

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ:

Ενδεικτικά παρατίθεται το υψομετρικό της κυκλικής διαδρομής

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για την κάλυψη των εξόδων διεξαγωγής του αγώνα είναι απαραίτητη η κατάθεση του ποσού των 5 ευρώ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Εμπορική Τράπεζα: Αριθμός Λογαριασμού 51953622 (Υποκατάστημα 141 ΘΥΡ. Μενιδίου). Δικαιούχος Γεώργος Παναγιώτης. Στην Αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρεται το όνομα του δρομέα.

Κατά την παραλαβή του αριθμού θα επιδεικνύεται η καταθετήρια απόδειξη και θα υπογράφεται έντυπο αποδοχής των όρων συμμετοχής.

Στο χώρο της Γραμματείας θα υπάρχει αναρτημένος ο ισολογισμός του αγώνα. Το αδιάθετο υπόλοιπο θα επιστραφεί στους δρομείς.

ΑΡΙΘΜΟΙ (Bib) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι αριθμοί συμμετοχής (Bib) θα παραδίδονται στους δρομείς – περιπατητές από την γραμματεία του αγώνα, στο σημείο εκκίνησης, τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΑ:
Γενική Κατηγορία Ανδρών - Γυναικών
1ος – 1η Κύπελλο, Μετάλλιο

2ος -2η, Μετάλλιο

3ος – 3η, Μετάλλιο

Σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:
Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Κατά την προσέλευση στη Γραμματεία του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού τους οι δρομείς θα υπογράφουν την αποδοχή των όρων συμμετοχής:

«Ο/H κάτωθι υπογεγραμμένος/η δηλώνω υπεύθυνα ότι, με ατομική μου ευθύνη και κατόπιν των απαραιτήτων ιατρικών εξετάσεων που έκανα πρόσφατα και οι οποίες βεβαιώνουν την καλή μου υγεία και φυσική κατάσταση, επιθυμώ να λάβω μέρος στον Αγώνα Δρόμου που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού στις 5 Ιουνίου 2011.

Αποδέχομαι ότι οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα ή τραυματισμό που μπορεί να υποστώ ως αθλητής κατά τη διάρκεια του αγώνα και δηλώνω ότι παραιτούμαι ατομικά για λογαριασμό των διοργανωτών από κάθε σχετική αποζημίωση ή απαίτηση.

Επίσης, δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς.»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Παναγιώτης Γεώργος 6947 875040

Γιώργος Γεροντίδης 6978 291592

e-mail: olympicvillage.race@gmail.com

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:


ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ « Φ Ο Ι Β Ο Σ »

Κάχι Καχιασβίλι 1, Ολυμπιακό Χωριό, Τ.Κ 136 77
Τηλ. & Φαξ: 210 24 67 447, Κιν.: 698 96 38 770

ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ:

ΦΟΥΡΝΟΙ «ΚΑΠΛΑΝΗΣ»