11 Ιουλ 2012

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΟ «ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ» ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

           Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως οι υπηρεσίες του ΙΚΑ από το Κέντρο των Αχαρνών μεταφέρονται στο αμφιλεγόμενο κτίριο της Λ. Κύμης, στο Ολυμπιακό Χωριό! Στον ύπνο φαίνεται να έπιασε μία ολόκληρη πόλη ο Πρόεδρος του ΕΟΠYΥ, ο οποίος με κατ΄επείγον έγγραφό του απαιτεί την άμεση εκκένωση των δύο κτιρίων που στεγάζονται τα ιατρεία του ΙΚΑ, επί των οδών Αθηνών και Ι.Βαρελά με στόχο να μεταφερθούν στο ήδη μισθωμένο κτίριο της Λ. Κύμης.  
          Σύμφωνα λοιπόν με την «εντολή» του Προέδορυ του ΕΟΠYΥ, που έχει κοινοποιηθεί προς όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς από τις 7/5/2012, ενώ στις 26/6/2012 γνωστοποιήθηκε και στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, γίνεται σαφές πως όλες οι υπηρεσίες της ΤΜΥ Αχαρνών θα στεγασθούν στο νέο κτίριο επί της οδού Κύμης & Επταλόφου που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό με στόχο τη μελλοντική λειτουργία Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. 
         Ο Πρόεδρος του ΕΟΠYΥ ζητά μάλιστα την ΆΜΕΣΗ αποδέσμευση των δύο κτιρίων, καθώς έχει ήδη ανατεθεί και η μετακόμιση αξίας 3.444 ευρώ σε μεταφορική εταιρεία, από τις 22/6/2012!        
          Να σημειώσουμε πως ο Διοικητής του ΙΚΑ κ.Σπυρόπουλος 4 ημέρες πριν την απόφαση του προέδρου του ΕΟΠYΥ (3/5/2012) είχε καθησυχάσει την Δημοτική Αρχή πως θα ματαιώσει τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών από το κέντρο προς το Ολυμπιακό Χωριό και θα συμβάλλει ώστε να προκηρυχτεί νέος διαγωνισμός μίσθωσης κτιρίου κοντά στο κέντρο της πόλη! 
         Τι σίγουρο είναι πως η ταλαιπωρία εκατοντάδων ασφαλισμένων ξεκινά, καθώς στο συγκεκριμένο κτίριο η πρόσβαση απ'όλες τις συνοικίες των Αχαρνών είναι σχεδόν αδύνατη! Αναμένουμε... 
"Αχαρνόραμα"