24 Νοε 2012

Π. Τατσόπουλος: «Οι νέοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαπατημένοι πελάτες και λαμόγια του ΠΑΣΟΚ»

Εκτός από την αποκαλυπτική του δήλωση για την σεξουαλική του ζωή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλος αναφέρθηκε στην συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό και για την άποψη του αναφορικά με αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές. 
     Σύμφωνα με τον Π. Τατσόπουλο οι νέοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε εξαπατημένους πελάτες και λαμόγια του ΠΑΣΟΚ. 
        Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι, «Το ρεύμα στο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να δημιουργείται από το Μάρτιο και ένα μεγάλο μέρος του ΠΑΣΟΚ πήγε εκεί και συνεχίζει να έρχεται. Αυτό το ρεύμα το διακρίνω χοντρικά σε δύο κατηγορίες. Οι μεν είναι αυτοί που νιώθουν εξαπατημένοι πελάτες του ΠΑΣΟΚ και θέλουν να βρουν και να ακουμπήσουν κάπου την ελπίδα και στρέφονται στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν νιώθουν πια όμηροι αφού έχει τελειώσει το πελατειακό κράτος, οπότε πιστεύουν πως μπορούν να πάνε όπου θέλουν. Οι άλλοι είναι τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι που έφτιαξαν, οικοδόμησαν και στήριξαν το πελατειακό κράτος και όντως τώρα βλέπουν σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ στον ΣΥΡΙΖΑ».