1 Απρ 2013

Μία θέση μάγειρα

Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «ΝΟΣΤΟΣ» 
   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 
   Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «ΝΟΣΤΟΣ» δημιουργήθηκε το 1995 από ποντιακά σωματεία με σκοπό την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα λειτουργεί αδιάλειπτα, αναπτύσσοντας δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποκτώντας πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα υποστήριξης της κοινωνικής ένταξης και μέριμνας. 
     Την περίοδο αυτή η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο «ΝΟΣΤΟΣ» με τη σύμπραξη του Δήμου Αχαρνών και της Εύξεινης Πόλης υλοποιεί το πρόγραμμα «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.    
       Η πράξη αφορά τη δημιουργία δομών άμεσης καταπολέμησης της φτώχειας. Συγκεκριμένα στο Δήμο μας πρόκειται να λειτουργήσουν Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή παροχής συσσιτίου, Δημοτικός Λαχανόκηπος, Τράπεζα Χρόνου και Γραφείο Διαμεσολάβησης. 
     Μετά την κένωση μίας θέσης μάγειρα στο πλαίσιο του «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ», στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που εντάσσεται στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.), επαναπροκηρύσσουμε τη θέση και σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση πρόσληψης. Επίσης σας αποστέλλουμε την αίτηση που πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες καθώς και τις οδηγίες συμπλήρωσής της.               
     Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 29/03/2013 έως 12/04/2013. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν υποβάλουν την αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Μετσόβου 30 & Νοταρά 45 Αθήνα 10683. 
     Όλα τα έγγραφα μπορείτε να τα βρείτε και σε ηλεκτρονική μορφή στο www.nostos.org.gr και στο www.acharnes.gr , στα γραφεία μας και στο Δημαρχείο Αχαρνών.
    ΕΚΠΟΣΠΟ Νόστος Νοταρά 45 & Μετσόβου 30, Αθήνα 106 83 Τηλ 2105231966 Fax: 210 52 21 950 Email: nostos@ath.forthnet.gr Website: www.nostos.org,gr