30 Σεπ 2013

Δολοφονία μετανάστη

Νέο έγκλημα με θύμα αλλοδαπό μετανάστη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα από την Ινδία, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας δολοφονημένος στο Μενίδι.  
      Ο άτυχος αλλοδαπός διέμενε σε παράπηγμα στην οδό Ιβίσκου στο Μενίδι ενώ αναζητείται ο συγκάτοικός του ο οποίος θεωρείται ύποπτος. Τον εντόπισαν φιλικά του πρόσωπα, όταν τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. 
     Το θύμα έφερε τραύμα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι, χτύπημα που όπως αποδείχτηκε ήταν θανατηφόρο. 
     Η Αστυνομία απέδωσε το θάνατο του Ινδού μετανάστη σε εγκληματική ενέργεια. 
    Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής. 
       Στο μεταξύ τέσσερις αλλοδαποί επιτέθηκαν το Σάββατο σε δύο νέους στην Λάρισα, μαχαίρωσαν τον έναν και τους έκλεψαν το κινητό και τον σκύλο!
     Τα δυο θύματα ηλικίας 20 και 18 χρόνων βρίσκονταν στο προαύλιο ενός σχολικού συγκροτήματος όπου έπαιζαν με το κατοικίδιό τους, όταν τους πλησίασαν τέσσερις άγνωστοι που άρχισαν να τους χτυπούν όλοι μαζί.
      Όταν εξουδετέρωσαν κάθε αντίστασή τους, άρπαξαν από τον 20χρονο ένα κινητό και όταν προσπάθησε να τους εμποδίσει τον πλήγωσαν ελαφρά με ένα μαχαίρι στο αριστερό χέρι.
     Οι δυο νεαροί κατήγγειλαν τη ληστεία στην Ασφάλεια Λάρισας, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αλλοδαπών, όμως εκείνοι είχαν ήδη εξαφανιστεί.