30 Οκτ 2015

ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ… Η Ισλαμοποίηση Επισημοποιείται… Ο Τσίπρας Βρωντοφώναξε: «Ανοίξαμε και Σας Περιμένουμε»

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)…. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΗΜΕΝΑ) – ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ – ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… 
      ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΚΗΣ – Στη Δευτερολογία του ο Τσίπρας Στήριξε ΚΑΙ την Ευρωπαϊκή Ένταξη της Τουρκίας 
      Γκρεμίστε τα Ψέματα των ΜΜΕ για τους «καημένους Πρόσφυγες» – Τα Ελληνικά Νησιά Βρίσκονται υπό Μουσουλμανική Κατοχή 
        ΜΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΑΓΔΑΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 
       Στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, σχετικά με την προσφυγική/μεταναστευτική πολιτική της χώρας. 
        Και το έκανε όπως ακριβώς επιθυμούν οι άνθρωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Ανοίγοντας την αγκαλιά της Ελλάδας σε όλους όσοι μπαίνουν παράνομα και μη στη χώρα μας… Ο Πρωθυπουργός αποποιήθηκε τον όρο «Λαθρομετανάστες» (ο οποίος αποφεύγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως ο διάβολος το λιβάνι) και τόνισε πως αυτοί που τον αποδέχονται είναι επικίνδυνοι, απαράδεκτοι και μη αποδεκτοί… 
      Και – άκουσον άκουσον – μέσω χειροκροτημάτων – ανέφερε πως η Ελλάδα θα ζητήσει επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση να υπάρξει καταδίκη για τις χώρες μέλη της Ε.Ε., που προσπαθούν να κλείσουν τον δρόμο στις ορδές των μεταναστών-προσφύγων (η όπως αλλιώς θέλουν να τους ονομάζουν) μέσω φραχτών ή κλείσιμο των συνόρων… Καληνύχτα Ελλάδα, που προσεχώς αναμένεται να έχεις στο δυναμικό σου περισσότερους ξένους και αλλόθρησκους παρά Έλληνες…. 
      Πως Να γίνει άλλωστε Διαφορετικά… Αφού Έχει και τη Στήριξη του Τζορτζ Σόρος… Τίποτα δεν είναι τυχαίο… 
       ΤΟ… τυράκι των Νεοταξιτών: Ο Τσίπρας εξέφρασε «τη βαθιά του θλίψη για τους δεκάδες θανάτους και την ανθρώπινη τραγωδία που εκτυλίσσεται στις θάλασσες μας». «Τα κύματα του Αιγαίου δεν ξεβράζουν μόνο νεκρά παιδιά, ξεβράζουν στις ακτές μας τον ίδιο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό», είπε και ζήτησε να μην μετατραπεί το Αιγαίο σε νεκροταφείο ψυχών. 
      Προς τον «Ανοίξαμε και Σας Περιμένουμε» Αλέξη Τσίπρα – Παράνομη μετανάστευση σε αριθμούς 
         Η Δυτική Προπαγάνδα: «Οι πολεμικές επεμβάσεις δεν ήταν για να αναδείξουν τον εκδημοκρατισμό των κρατών αυτών αλλά για να αναπτύξουν γεωπολιτικά συμφέροντα», είπε ο αναφερόμενος στα γεγονότα στη Συρία και πρόσθεσε: «και σήμερα, όσοι σπείρανε ανέμους θερίζουν θύελλες». «Μόνο που αυτές οι θύελλες αφορούν τις χώρες της πρώτης υποδοχής», πρόσθεσε. 
        Το επίπεδο της συζήτησης στην Ευρώπη είναι θλιβερό είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε πως η Ευρώπη είναι ανήμπορη να υπερασπιστεί τις αξίες της. 
        «Είναι ευχάριστο», είπε ο πρωθυπουργός πως «πλέον έχει καταστεί σαφής η διαφορά μεταξύ της προσφυγικής ροής και της μεταναστευτικής ροής». 
       «Στην άτυπη σύνοδο των Βρυξελλών, που είχε τις χώρες του διαδρόμου και τις χώρες κατάληψης, έλειπε η Τουρκία. Είχαμε τον διάδρομο αλλά όχι την πόρτα που ανοίγει», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως «η Ελλάδα σηκώνει το βάρος αλλά έχει και την τιμή να διασώζει το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης». 
      Αναφερόμενος στους φράκτες και τα τείχη ο πρωθυπουργός είπε πως τέτοιες πολιτική και πρακτική δεν μπορούν να γίνει αποδεκτή. 
      Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η χωρητικότητα των κέντρων υποδοχής πρέπει να αυξηθεί για να… βγει ο χειμώνας, ενώ τόνισε ότι το αίτημα για δημιουργία υπερστρατοπέδου τέθηκε από την άλλη πλευρά, όχι επίσημα, αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. 
     Στόχος όσων τον ζήτησαν ήταν η μετεγκατάσταση των προσφύγων, ωστόσο το υπερστρατόπεδο δεν θα ήταν λύση για κανέναν, παρά θα γκετοποιούσε το πρόβλημα.