27 Οκτ 2015

Και τρίτος νεκρός από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική

Τη σορό ενός άνδρα 61 χρόνων εντόπισε το μεσημέρι της Τρίτης στο ρέμα της Χελιδονούς κλιμάκιο της ΕΚΑΜ. Ο θάνατος του άνδρα αποδίδεται στις πλημμύρες που προκλήθηκαν πριν από πέντε ημέρες στη Δυτική Αττική από τις έντονες βροχοπτώσεις. Η ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε μετά από καταγγελία γυναίκα στην αστυνομία ότι δεν μπορεί να εντοπίσει τον εν διαστάσει σύζυγό της. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν την Πέμπτη και έκτοτε η γυναίκα ανησύχησε που ο 61χρονος δεν επικοινώνησε μαζί της, με αποτέλεσμα να δηλώσει σήμερα την εξαφάνισή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν ο 61χρονος πήγαινε τον έναν από τους δύο γιους του στον προαστιακό σταθμό της Δεκελείας. Αφότου τον άφησε στο σημείο, στην επιστροφή πέρασε από το σημείο που παρασύρθηκε από το ρεύμα. Πιθανότατα του έσβησε το αυτοκίνητο και αναγκάστηκε να βγει με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.
Αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, στο ύψος του Λαϊνόπουλου, και στη συνέχεια - σε απόσταση περίπου 500 μέτρων οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του άνδρα. Η αναγνώριση του νεκρού έγινε επί τόπου από την εν διαστάσει σύζυγό του και τους δύο γιους του.