2 Αυγ 2016

Αναπόφευκτη η βίαιη πολιτισμική σύγκρουση εντός των λαών

ΟΙ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 
   Αυτοί που προγραμματισμένα ξεκίνησαν την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, ξέρουν το αποτέλεσμα της πολιτικής τους. 
      Για να δημιουργηθεί σύγκρουση μεταξύ ομάδων πολιτών, πρέπει να υπάρχει πλήρης αντίθεση στην κοσμοθεωρία τους, στον τρόπο ζωής τους δηλαδή, ώστε υπό ορισμένες προϋποθέσεις να έρθουν σε βίαιη αντιπαράθεση μεταξύ τους, 
       Και με δεδομένη την κατάσταση ότι όπου υπάρχει δράση θα υπάρξει αντίδραση, δεν χρειάζονται προφητικές ικανότητες για να αντιληφθεί κάποιος ότι είναι θέμα χρόνου η βίαιη πολιτισμική σύγκρουση εντός των λαών. Είναι υποβόσκουσα, επειδή οι υποψήφιοι αντίπαλοι των φονταμενταλιστών ισλαμιστών κατελήφθησαν εξ απήνης και τώρα οργανώνονται. 
        Όπου βέβαια υπήρχαν εθνοτικές αυτονομιστικές ομάδες είναι ήδη οργανωμένες και έτοιμες προς μάχη. Η είδηση μάς έρχεται από την Κορσική, όπου οι Κορσικανοί αυτονομιστές απειλούν με αντίποινα τους τζιχαντιστές. Η εκτός ελέγχου κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γαλλία, με τις αδιάλειπτες επιθέσεις τζιχαντιστών και με αδυναμία αντίδρασης των Αρχών ασφαλείας, δίνει την αφορμή. 
        Το BBC αναφέρει, ότι η οργάνωση FLNC, δηλαδή το «Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Κορσικής», απειλεί με αντίποινα για κάθε τζιχαντιστική επίθεση στο νησί της Γαλλίας. Πρόκειται για αυτονομιστική ένοπλη οργάνωση που δρα εδώ και δεκαετίες στη Γαλλία, η οποία μέχρι στιγμής προέβαινε κυρίως σε βομβιστικές επιθέσεις κατά κρατικών στόχων. Το 2014 το FLNC ανακοίνωσε παύση πυρός, δίχως ωστόσο να παραδώσει τον οπλισμό του. 
         [Για την ιστορία, οι Κορσικανοί αναφέρονται σε ελληνική καταγωγή, όταν ξεκληρίστηκαν οικογένειες Μανιατών. Γράφει ο Ιερέας, Νικόλαος Στεφανόπουλος, τον Αύγουστο του 1738: «Και εμπήκαν 430 Στεφανόπουλοι, οι πλέον διαλεχτοί και άξιοι συν τοις συμβίαις και τα τέκνα αυτών και πήραν μαζί τους και μερικές φαμελιές, 300 άτομα από άλλα χωρία, το όλον εφτακόσιες τριάντα ψυχές (730)». Και υπάρχει γραπτή αναφορά της οικογένειας Καλόμερου που συνταίριαξε με τον Κάρολο Βοναπάρτη]. 
      Αυτή είναι οργανωμένη αντίδραση. Υπάρχουν και μεμονωμένες. Στην πολιτεία του Κουίνς των ΗΠΑ, ο Μοχάμεντ Ρασίντ Κχαν, κακοποιήθηκε βάναυσα στο δρόμο, όταν τρεις άγνωστοι τον σταμάτησαν την ώρα που έκανε ποδήλατο και άρχισαν να τον χτυπάνε αλύπητα, στο σώμα και στο πρόσωπο. Έμεινε αναίσθητος στο δρόμο και αιμόφυρτος για κάμποσα λεπτά, έως ότου τον αναζητήσει ένας φίλος του, ο οποίος και ειδοποίησε το ασθενοφόρο. 
         Ο ίδιος ήταν γνωστός στην περιοχή και δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για να του προσάψουν παραβατική συμπεριφορά. Απλώς έτυχε να βρεθεί την δεδομένη στιγμή στον δρόμο τριών νεαρών, οι οποίοι επηρεασμένοι από τις αλλεπάλληλες τρομοκρατικές πράξεις, βρήκαν έναν μουσουλμάνο και του φόρτωσαν όλες τις αμαρτίες των τζιχαντιστών. 
        Η αντίδραση δεν είναι απαραίτητο να προέλθει από ακραίους. Αρκεί να πάθει κάποιος. Έχω στο αρχείο μου τη συνέντευξη του Ν. Κούνδουρου, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από αλλοδαπούς ληστές. Δεν χαρακτηρίζεται ακραίος ο Ν. Κούνδουρος, απεναντίας βρίσκεται στον λεγόμενο «προοδευτικό» χώρο (Βήμα, Απρίλιος 2011): 
      «…Κατά βάθος χαίρομαι για το συμβάν. Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. 
      » Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα. Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ’ τον πούστη” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτρα- πάτρα ελληνικά,…τι το θέλανε; 
         » Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου, που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες. Δεν είναι σωστό όμως και ως κοινωνική συμπεριφορά η Ελλάδα να ανοίγει τις πόρτες της, σαν την πουτ… που ανοίγει τα πόδια της: 1.400.000 ξένοι μέσα στη χώρα; Το 15% της χώρας μετανάστες; Πόσοι Έλληνες μπορούν να απορροφήσουν αυτό το νούμερο; Και όμως έγινε… 
         » Δεν ήθελαν μόνο να κλέψουν. Ήθελαν να σκοτώσουν. Έναν άλλο γείτονα τον έπνιξαν με μαξιλάρι. Εγώ μόλις γλίτωσα. …. Είδα μια εκδικητικότητα φυλετική, ταξική, κοινωνική, εθνική…Ήταν μίσος». 
       Έχω γράψει πολλές φορές, ας το επαναλάβω. Ο καλλίτερος τρόπος για να διαλύσεις ένα λαό, είναι να τον χωρίσεις σε αλληλομισούμενες ομάδες. Αυτοί που προγραμματισμένα ξεκίνησαν την εισβολή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, ξέρουν το αποτέλεσμα. Προσθέτοντας στην οικονομική κρίση και τις εθνοτικές συγκρούσεις, η Ευρώπη -και η Ελλάδα- έπαψαν να είναι όπως τις ξέραμε και όπως τις θέλαμε. Και πού είσαι ακόμη.