18 Δεκ 2012

Δείτε τι έγραψε: "Αγαπητέ σύντροφε Στρατούλη. Όταν επιχειρούσατε και προπηλακίζατε και δέρνατε, ορισμένοι ακραίοι από σας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και σε αμιγώς πολιτικές [Αγιοι Ανάργυροι, Λαμία, Αργυρούπολη, κ.λπ] ΔΕΝ ήταν οι επιθέσεις αυτές ανεπίτρεπτες; Μήπως ήταν επιθέσεις δημοκρατικές και επιτρεπτές; ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΤΕ η ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΤΕ, το δημοκρατικό δικαίωμα ενός πολιτικού φορέα και των στελεχών του να εκφράσουν δημοκρατικά τις απόψεις τους; ΕΚΚΟΛΑΨΑΤΕ κάποιοι από σας το αυγό του φιδιού και τώρα διαμαρτύρεστε γιατί αντιγράφουν τις πρακτικές ορισμένων από σας……..τις οποίες και ανεχόσαστε".

Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει ότι πλέον η εγκληματικότητα είναι εκτός ελέγχου στο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκε χθες βράδυ στον σταθμό Θησείο του ΗΣΑΠ, όταν πέντε ληστές εισέβαλαν και με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν από τους επιβάτες κινητά τηλέφωνα και χρήματα. 
       Στον σταθμό επικράτησε πανικός και μετά το αρχικό σοκ των επιβατών ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον έναν από τους πέντε δράστες αλβανικής καταγωγής, ενώ οι άλλοι τέσσερις συνεργοί του αναζητούνται από τις Αρχές.