16 Μαΐ 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Θανάσης Χρ. Κατσιγιάννης: Όχι άλλη υποβάθμιση για τις Αχαρνές: 
  Κοινό μέτωπο τώρα για την παραμονή του ΙΚΑ στην πόλη μας  
    Μέσα στις εκλογές η διοίκηση του ΙΚΑ αποφάσισε να παίξει ένα άσχημο παιχνίδι στην πλάτη των συμπολιτών μας. Ενεργώντας σιωπηλά και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, έστειλε τεχνικό προσωπικό στο ΙΚΑ Αχαρνών προκειμένου να ελέγξουν τεχνικές λεπτομέρειες για τη μεταφορά των διοικητικών μας υπηρεσιών στην περιοχή του Ιλίου. 
      Ενημερώνουμε λοιπόν την Κεντρική Διοίκηση του ΙΚΑ ότι η διοικητική υποβάθμιση του Δήμου Αχαρνών δεν πρόκειται να περάσει. Είμαστε ένας δήμος της Αττικής με 106.000 κατοίκους και με έκταση πραγματικά τεράστια. Οι δημότες μας λοιπόν για να εξυπηρετούνται θα πρέπει το ΙΚΑ να βρίσκεται εδώ, στην πόλη μας, και όχι να τρέχουν χιλιόμετρα μακριά σε άλλες περιοχές. 
      Οι Αχαρνές οφείλουν και πρέπει να αποτελέσουν Αυτόνομο Διοικητικό Κέντρο, με το ΙΚΑ και όλες τις κρατικές υπηρεσίες αιχμής να βρίσκονται στον τόπο μας. Έχουμε όλο το δίκιο με το μέρος μας, και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. 
      Για τον λόγο αυτό καλώ όλους τους συνυποψηφίους μου να αφήσουμε πίσω για λίγο ό,τι μας χωρίζει. Να ενώσουμε μαζί με τους εργαζόμενους του ΙΚΑ και τους συμπολίτες μας τη φωνή μας σε έναν κοινό μέτωπο, που θα βάλει τέλος σε αυτήν την επιχειρούμενη αδικία. 
     Το συμφέρον των Αχαρνών είναι πάνω από όλα. Οφείλουμε να το υπερασπιστούμε.