22 Μαΐ 2014

Επιστολή Θανάση Κατσιγιάννη προς τους δημότες των Αχαρνών

Συνδημότες και συνδημότισσες, Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθεια του συνδυασμού μας.  
     Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, έχοντας ως μόνο όπλο την αγάπη μας για αυτήν την πολύπαθη πόλη, καθώς και την αποφασιστικότητά μας να αγωνιστούμε για να τη δούμε να στέκεται και πάλι στα πόδια της. 
      Δεν λαϊκίσαμε ούτε μια στιγμή. Δεν ρίξαμε λάσπη σε κανέναν. Στις γειτονιές όπου βρεθήκαμε διεκδικήσαμε την ψήφο των συμπολιτών μας παρουσιάζοντάς τους αποκλειστικά και μόνο το πρόγραμμά μας. 
      Δεν τάξαμε τίποτα σε κανέναν. Μα πάνω από όλα δεν είπαμε ψέματα. Ανεξάρτητοι είπαμε πως θα κατεβούμε στις εκλογές, και ανεξάρτητοι κατεβήκαμε. Αν υπήρχαν άλλωστε μυστικές επαφές με κάποιο κόμμα ή αν μας δέσμευαν συμφωνίες με επιχειρηματικά συμφέροντα αυτό θα φαινόταν. Όμως εμείς δεν σκορπίσαμε λεφτά δεξιά και αριστερά. 
    Το μήνυμά μας προς τον περήφανο Αχαρναϊκό λαό το μεταφέραμε εμείς οι ίδιοι πόρτα πόρτα. Με ιδίους πόρους κάναμε την προεκλογική μας εκστρατεία. Κι αυτό είναι κάτι που το είδαν όλοι. 
      Στην δική μας την καρδιά λοιπόν δεν υπάρχει κανένα ξένο συμφέρον. Το μόνο συμφέρον που αναγνωρίζουμε είναι το συμφέρον της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Για αυτό τον λόγο παλέψαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε και μετά τις εκλογές. 
       Προς ενημέρωση λοιπόν κάποιων που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, τους λέμε πως δεν εγκαταλείπουμε. Η παράταξη παραμένει ενεργός. Η προσπάθειά μας να φέρουμε σε αυτήν την πόλη καλλίτερη διοίκηση και καινούργιες ιδέες συνεχίζεται μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και με καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας. 
        Ο συνδυασμός μας είναι ζωντανός. Παραμένει ενιαίος όπως ήταν από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε. Δεν υπάρχουν για εμάς διλήμματα και μετεκλογικοί διαχωρισμοί. Για τον λόγο αυτό η συμβουλή που δίνουμε για τις επαναληπτικές εκλογές σε όσους μας στήριξαν, είναι αυτή της κατά βούληση ψήφου, σύμφωνα όμως με τις αρχές και τις αξίες του συνδυασμού μας. 
    Δεν δένουμε λοιπόν τους υποψηφίους και εκλεγμένους συμβούλους μας, καθώς και τους φίλους μας, σε κανένα άρμα. Τους δείχνουμε εμπιστοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκμεταλλευτούν αυτήν την ελευθερία για να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά αυτό που θα είναι καλύτερο για το μέλλον του τόπου μας. 
     Θανάσης Χρ. Κατσιγιάννης