9 Οκτ 2014

Η Ολυμπιονίκης Natalia Vorobieva επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Αχαρνών

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης από την Ρωσία Natalia Vorobieva επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 30/09/2014 τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό στο πλαίσιο των ολιγοήμερων διακοπών στην χώρα μας. Γνωρίζοντας από τους συνεργάτες της πως αρκετοί εκ των συμβούλων της Διοίκησης είναι αθλητές με σημαντικούς τίτλους και διακρίσεις στο χώρο της πάλης, η Natalia Vorobieva επιθυμούσε να γνωρίσει από κοντά το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, αλλά και αθλητή Στάθη Τοπαλίδη, καθώς και τον επί χρόνια Προπονητή Πάλης και Πρόεδρο της Επενδυτικής κ. Γιώργο Σιδηρόπουλο. 
       Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα με την Ολυμπιονίκη, που συνοδευόταν από τον Προπονητή και την συναθλήτρια της Victoria Shulgina, να εκφράζει τον θαυμασμό της για την πόλη μας που φιλοξένησε τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό που στεναχώρησε την αθλήτρια ήταν το γεγονός πως δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Χωριό, στις 4 Οκτωβρίου, με θέμα: «ΑΘΗΝΑ 2004 - 10 χρόνια μετά» όπου θα δώσουν το παρών όλοι οι Έλληνες Ολυμπιονίκες, καθώς έχει προγραμματίσει νωρίτερα την αναχώρησή της από την Ελλάδα. 
       «Είναι τιμή μας να επισκέπτεται την πόλη μας μία τόσο μεγάλη αθλήτρια με δεκάδες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Και ως Διοίκηση, αλλά και προσωπικά θεωρώ πως πρέπει ο αθλητισμός στην πόλη μας πρέπει να πάρει την θέση που του ανήκει. Μην ξεχνάμε πως οι Αχαρνές γεννούν καθημερινά Πρωταθλητές σε όλα σχεδόν τα αθλήματα. Αυτούς τους νέους πρέπει να αγκαλιάσουμε για να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση!» δήλωσε μετά την επίσκεψη της Natalia Vorobieva ο Δήμαρχς κ. Γιάννης Κασσαβός. 
       Να τονίσουμε πως η Natalia Vorobieva ήρθε 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014, ενώ έχει κατακτήσει την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014, την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013, την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013, την 1η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2012.