27 Οκτ 2016

Aποκάλυψη από Μισέλ Ομπάμα: «Η Χ.Κλίντον είναι άρρωστη από τις αμφεταμίνες – Ζει χάρη σε κοκτέιλ φαρμάκων»

Η σύζυγός του Αμερικανού προέδρου Μισέλ Ομπάμα φέρεται να έχει εκφράσει την έντονη ανησυχία της για την υγεία της Δημοκρατικής υποψηφίου υποστηρίζοντας ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι σε μεγάλο βαθμό εθισμένη από τις αμφεταμίνες για να «λειτουργήσει» κανονικά . 
Σύμφωνα με «εμπιστευτική» στιχομυθία στον  Λευκό Οίκο, η Μισέλ αποκάλυψε ότι η υγεία της Χίλαρι είναι σε τόσο κακή κατάσταση που εάν δεν λάβει διεγερτικές ουσίες δεν μπορεί να επιβιώσει από τον κοπιαστικό προεκλογικό αγώνα για να γίνει Πρόεδρος.

Η Ομπάμα ξέρει ότι η Χίλαρι πάσχει από μια πληθώρα σοβαρών και εξουθενωτικών προβλημάτων υγείας, τα οποία έχουν  εκτεθεί  τελευταία στους  New York Times .
Σύμφωνα με ένα επισκέπτη που έμεινε μια νύχτα στο Λευκό Οίκο και ήταν παρών στην οικογενειακή κατοικία κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την υγεία της Χίλαρι, ο Μπαράκ Ομπάμα και η Valerie Jarrett, επικεφαλής σύμβουλος του προέδρου,συμφώνησαν ότι η  Χίλαρι πρέπει να  στηρίχθηκε σε ένα κοκτέιλ φαρμάκων κατά τη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων και των τριών τηλεμαχιών  με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Κατέληξαν  σε αυτό το συμπέρασμα μετά από μια πρόσφατη συνάντηση με τη Χίλαρι στο Λευκό Οίκο, όπου η Χίλαρι έκανε  προσπάθεια να πείσει τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία να συντονίσουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους με τον Robby Mook, τον διαχειριστή της εκστρατείας Κλίντον.
Όταν η Χίλαρι πρότεινε ο πρόεδρος Ομπάμα και η πρώτη κυρία να υποβάλουν τις ομιλίες τους εκ των προτέρων ώστε ο Mook να βεβαιωθεί ότι αναφέρονται στην ίδια σελίδα, σύμφωνα με την καμπάνια της  Χίλαρι, η  Μισέλ Ομπάμα ξέσπασε σε  γέλια.
«Κατά τη διάρκεια μιας έντονης συζήτησης πάνω στον συντονισμό της εκστρατείας», συνέχισε η πηγή, «η Χίλαρι ξαφνικά ξέσπασε σε έναν τρομερό βήχα. Ο πρόεδρος Ομπάμα πρόσφερε στην Χίλαρι ένα ποτήρι νερό, αλλά ο βήχας την Χίλαρι αυξήθηκε ακόμη χειρότερα.
Όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε τρόπος ο οποίος  η Χίλαρι να μπορούσε να ανταποκριθεί στην προεκλογική εκστρατεία και την τόσο εξουθενωτική  δοκιμασία χωρίς να πάρει κάποια βοήθεια από ειδικά φάρμακα.