20 Οκτ 2016

Σκωτία: Πιτσιρικάς πήρε τηλέφωνο την Σέλτικ να δικαιολογηθεί γιατί δεν θα πάει στο ματς (φωτό)

Η αγάπη των μικρών παιδιών για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και ειδικά όταν πρόκειται για την αγαπημένη τους ομάδα. Αυτό απέδειξε και ο 5χρονος ο Λιούις Κάγιες, ο οποίος έχασε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της Σέλτικ επειδή έπρεπε να πάει σε πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του.
Ο μικρούλης μπορεί να πέρασε καλά στο πάρτι, ωστόσο όπως παραδέχθηκε και η μητέρα του, ήταν «σκασμένος» που θα έλειπε από το εντός έδρας  παιχνίδι της Σέλτικ με τη Μάδεργουελ.
 
Η μητέρα του Λιούις μιλώντας στην Mirror, ανέφερε πως ο γιος της μια μέρα πριν τον αγώνα, πήρε το κινητό της τηλέφωνο στα χέρια και άρχισε να καλεί κάπου.
 
«Τον είδα με το κινητό στο χέρι και ξαφνικά άκουσα το ηχογραφημένο μήνυμα που έχει η διοίκηση της Σέλτικ όταν καλείς. Είχε βάλει ανοιχτή ακρόαση και τον άκουσα να λέει στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής πως δεν θα μπορέσει να πάει στο παιχνίδι γιατί είναι καλεσμένος στο παιδικό πάρτι φίλου του».
 
Με αυστηρό ύφος η μαμά του τον ρώτησε τι ακριβώς κάνει και τότε ο μικρούλης της απάντησε αφοπλιστικά «Ήθελα απλά να εξηγήσω στην Σέλτικ γιατί δεν θα πάω στο γήπεδο».
 
 
Απίστευτος μπόμπιρας: Απολογήθηκε τηλεφωνικά στην ομάδα του γιατί δεν… πήγε στο γήπεδο (Photos) - Media