13 Οκτ 2016

Ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα τοποθέτησε ο Δήμος Αχαρνών

Σε τοποθέτηση ταϊστρών προχώρησε ο Δήμος Αχαρνών προκειμένου να βρίσκουν τροφή και νερό τα αδέσποτα ζώα. 
     Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Αχαρνών μεριμνεί για την σίτιση των αδέσποτων ζώων τοποθετώντας ταΐστρες σε διάφορα σημεία της πόλης. 
        Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας, η εγκατάσταση ταϊστρών έχει ολοκληρωθεί στην Κεντρική Πλατεία των Αχαρνών, στην πλατεία του Δημαρχιακού Μεγάρου, στην πλατεία Καράβου και τις επόμενες ημέρες θα γίνει και σε περισσότερα σημεία του Δήμου Αχαρνών, σύμφωνα με τις καταγραφές και αναφορές για την παρουσία αδέσποτων ζώων. 
      Ο Δήμος Αχαρνών, προκειμένου να συμβάλει, στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την τύχη, φροντίδα και προστασία των ζώων, συνεργάζεται με το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.). 
       Σε περίπτωση που κάποιος δημότης του Δήμου Αχαρνών εντοπίσει τραυματισμένο ζώο ή θεωρεί ότι ένα αδέσποτο ζώο χρήζει βοήθειας, τότε μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών στο τηλέφωνο: 210-4015451 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

1 σχόλια :

Andreas είπε...

Ταϊστρες για τους άπορους θα φροντίσει??? Άς ασχοληθεί λίγο να δεί ποιοί ευθύνονται για τα τόσα αδέσποτα που έχουν κατακλύσει το Ολυμπιακό χωριό και οχι μόνο.