27 Μαρ 2017

Διανομή τροφίμων και ειδών καθαρισμού σε πάνω από 2.000 οικογένειες στον Δήμο Αχαρνών

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Άπορους (TEBA/FEAD),
η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών πραγματοποίησε διανομή τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και προϊόντων καθαρισμού σε 2.193 ωφελούμενες οικογένειες στις 16 και 17 Μαρτίου 2017 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και απασχολούμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργου Σταύρου, ο οποίος ανέφερε ότι, η συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στο πρόγραμμα "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" δίνει μια ανάσα στους συμπολίτες μας που έχουν επηρεαστεί σημαντικά από την παρατεταμένη οικονομική κρίση της χώρας μας.

Κατά τη 2μερη διανομή οι εξυπηρετούμενοι του προγράμματος έλαβαν φρούτα και λαχανικά καθώς και προϊόντα μακράς διάρκειας: λάδι, όσπρια, μακαρόνια, πελτέ ντομάτας, ζάχαρη αλλά και προϊόντα, βρεφικής περιποίησης, οικιακού καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής.

Με αφορμή τη διανομή του προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

"Τα ανυπέρβλητα προβλήματα διαβίωσης των συμπολιτών μας, επιβάλλουν να συμμετέχουμε και να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο "εργαλείο" που θα δώσει λύση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών.
Μέσα από τις κοινωνικές μας δράσεις, σκοπός μας είναι να είμαστε αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και να περιορίσουμε ή να εξαλείψουμε το αίσθημα εγκατάλειψης και κοινωνικής απομόνωσης όσων δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση"