7 Μαρ 2017

Αποκαλύψεις από έναν πρώην Ελβετό τραπεζίτη: «Οι ελβετικές τράπεζες έχουν χρηματοδοτήσει εξεγέρσεις και δολοφονίες πολιτικών ηγετών»

Συνέντευξη με έναν Ελβετό τραπεζίτη, του Peter Odintsov (αποσπάσματα) Τι μπορείς να μας πεις για την ανάμειξή σου στις ελβετικές τραπεζικές επιχειρήσεις;
Έχω εργαστεί σε ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Χαρακτηρίστηκα ως ένας εκ των κορυφαίων διευθυντών μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας. Κατά την υπηρεσία μου, είχα ανάμειξη στην πληρωμή, στην απευθείας πληρωμή τοις μετρητοίς, ενός ατόμου που δολοφόνησε τον πρόεδρο μιας ξένης χώρας. Ήμουν παρών στο συμβούλιο όπου αποφασίστηκε να δοθούν αυτά τα χρήματα στον εκτελεστή.
Η εμπειρία αυτή μου προκάλεσε αφόρητες κεφαλαλγίες και απερίγραπτες τύψεις συνείδησης. Δεν ήταν η μόνη αρνητική εμπειρία μου, ήταν όμως η χειρότερη. Επρόκειτο για μια εντολή πληρωμής μιας ξένης μυστικής υπηρεσίας για καταβολή συγκεκριμένου χρηματικού ποσού σε ένα άτομο που σκότωσε τον ανώτατο άρχοντα μιας ξένης χώρας. Και η περίπτωση αυτή δεν ήταν η μόνη.

Είχαμε λάβει πολλές τέτοιες παρόμοιες εντολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες, για καταβολή μετρητών από μυστικούς λογαριασμούς προς χρηματοδότηση επαναστάσεων ή δολοφονιών. Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω όσα έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του, «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου». Υπάρχει πραγματικά ένα τέτοιο σύστημα και οι ελβετικές τράπεζες εμπλέκονται κατά κόρον σε τέτοιες υποθέσεις.

Το βιβλίο του Perkins έχει μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες (και στα ελληνικά). Μπορείς να μας πεις για ποια τράπεζα μιλάει και ποιος ήταν υπεύθυνος;

Μιλάει για μία εκ των τριών κορυφαίων εκείνη την εποχή ελβετικών τραπεζών και το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται ήταν ο πρόεδρος μιας χώρας του τρίτου κόσμου. Δεν θέλω όμως να αποκαλύψω πολλές λεπτομέρειες, διότι θα με ανακαλύψουν πολύ εύκολα αν πω το όνομα του προέδρου ή το όνομα της τράπεζας. Θα θέσω σε κίνδυνο τη ζωή μου.

Δεν μπορείς να αποκαλύψεις ούτε κάποιο άτομο από την τράπεζα;

Όχι, δεν μπορώ, αλλά σε διαβεβαιώνω πως συνέβη πραγματικά. Στην αίθουσα όπου έγινε το συμβούλιο ήμαστε μερικά άτομα. Το άτομο το αρμόδιο για την επίδοση των χρημάτων ήρθε και μας ρώτησε αν επιτρέπεται να πληρώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό μετρητών σ’ αυτό το άτομο και τότε ένας εκ των διευθυντών μας εξήγησε πώς είχε η κατάσταση και όλοι οι υπόλοιποι συμφώνησαν.

Αυτό συνέβαινε συχνά; Ήταν ένα είδος μυστικών κονδυλίων;

Ναι. Επρόκειτο για ειδικά κονδύλια, που ρυθμίζονται από έναν ειδικό τομέα της τράπεζας, όπου καταφτάνουν όλες οι κωδικοποιημένες επιστολές από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές επιστολές ήταν χειρόγραφες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσουμε. Περιλάμβαναν την εντολή πληρωμής ενός συγκεκριμένου ποσού μετρητών από ειδικούς λογαριασμούς, για την δολοφονία ανθρώπων, την χρηματοδότηση επαναστάσεων, την χρηματοδότηση απεργιών, την χρηματοδότηση κάθε είδους κομμάτων. Γνωρίζω πως συγκεκριμένα άτομα που είναι μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ εμπλέκονταν σε τέτοιες εντολές. Εννοώ ότι έδιναν εντολή για δολοφονίες.

Είχες πρόβλημα με αυτή τη δουλειά;

Ναι, είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Για πολλές μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ και μετά από λίγο καιρό παραιτήθηκα από την τράπεζα. Δεν μπορώ να σου δώσω πολλές λεπτομέρειες διότι θα με εντοπίσουν. Πολλές μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν εντολές για χρηματοδότηση παράνομων πράξεων, ακόμα και δολοφονιών, μέσω ελβετικών τραπεζών. Έπρεπε για λογαριασμό ξένων δυνάμεων να πληρώνουμε για θανάτους ανθρώπων που δεν συμμορφώνονταν με τις εντολές π.χ. της λέσχης Μπίλντερμπεργκ ή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ή της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Η αποκάλυψη που κάνεις είναι τρομακτική. Γιατί νιώθεις την ανάγκη να τα πεις τώρα όλα αυτά;

Διότι στην Ελβετία συνεδριάζει η λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Διότι η κατάσταση παγκοσμίως επιδεινώνεται διαρκώς. Και διότι οι μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες είναι αναμεμειγμένες σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις είναι εκτός ισολογισμού. Τα κέρδη τους είναι πολλαπλάσια από ό,τι ανακοινώνεται επισήμως. Δεν υπόκεινται σε λογιστικό έλεγχο και σε καμία φορολόγηση. Τα ποσά για τα οποία μιλάμε έχουν πολλά μηδενικά. Είναι αστρονομικά.

Μιλάμε δηλαδή για δισεκατομμύρια;

Πολύ παραπάνω, μιλάμε για τρισεκατομμύρια, εντελώς αφορολόγητα, παράνομα και εκτός του λογιστικού ελέγχου. Βασικά, πρόκειται για ληστεία εις βάρος του κόσμου. Θέλω να πω ότι οι περισσότεροι απλοί άνθρωποι πληρώνουν φόρους και υπακούουν στους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ αντίκειται πλήρως στις αξίες μας ως Ελβετών, στην ουδετερότητα, την τιμιότητα και την καλή πίστη. Στις συναντήσεις που συμμετείχα, οι συζητήσεις που διεξάγονταν ήταν κατάφωρα εναντίον των δημοκρατικών αρχών μας. Βλέπεις, οι περισσότεροι διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι πλέον ντόπιοι αλλά ξένοι, κυρί-

ως Αγγλοσάξονες, είτε Αμερικανοί είτε Βρετανοί, δεν σέβονται καθόλου την ουδετερότητά μας, δεν σέβονται τις αξίες μας, είναι εναντίον της άμεσης δημοκρατίας μας, χρησιμοποιούν απλώς τις ελβετικές τράπεζες για τους δικούς τους παράνομους σκοπούς. Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά που βγαίνουν απ’ το τίποτα και καταστρέφουν την κοινωνία μας και διάφορους λαούς ανά τον κόσμο, μόνο και μόνο λόγω της απληστίας τους. Θέλουν ισχύ κι εξουσία και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, όπως είναι η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία ή η Ιρλανδία, ενώ η Ελβετία θα είναι μια από τις τελευταίες. Και χρησιμοποιούν την Κίνα ως σκλάβους παραγωγής. Και κάποιος σαν τον Josef Ackermann, που είναι Ελβετός πολίτης, είναι επικεφαλής μιας γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί την εξουσία του για άπληστο κέρδος και δεν σέβεται τον απλό κόσμο. Έχει κάμποσες υποθέσεις με τον νόμο να εκκρεμούν στη Γερμανία και τώρα και στις ΗΠΑ. Είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και δεν τον νοιάζει ούτε η Ελβετία ούτε καμμιά άλλη χώρα.

Το βρίσκεις καλό που ο κόσμος καταγγέλλει την Μπίλντερμπεργκ και αποκαλύπτει το αληθινό της πρόσωπο;

Νομίζω πως η υπόθεση του Στρως-Καν είναι μια καλή ευκαιρία για μας, διότι καταδεικνύει πως αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, άρρωστοι, τόσο άρρωστοι που έχουν ανώμαλα πάθη τα οποία συγκαλύπτονται με δικές τους διαταγές. Κάποιοι, σαν τον Στρως-Καν, βιάζουν γυναίκες, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι και πολλοί είναι σατανιστές. Όταν μπαίνεις σε μερικές τράπεζες, βλέπεις σατανιστικά σύμβολα, όπως στην Τράπεζα Rothschild στη Ζυρίχη. Αυτούς τους ανθρώπους τους ελέγχουν με εκβιασμούς, λόγω των αδυναμιών τους. Πρέπει να ακολουθούν οδηγίες, αλλιώς θα τους «εκθέσουν», θα τους καταστρέψουν, μπορεί ακόμα και να τους σκοτώσουν. Δεν εκτελέστηκε απλώς η φήμη του Στρως-Καν στα ΜΜΕ, θα μπορούσε να έχει εκτελεστεί κι ο ίδιος κυριολεκτικά.

Εφόσον ο Ackermann βρίσκεται στην ηγεσία της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πιστεύεις πως είναι από αυτούς που έχουν μεγάλο λόγο στις αποφάσεις που παίρνονται;

Ναι. Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι, όπως η Lagarde, που πιθανότατα θα είναι η επόμενη πρόεδρος του ΔΝΤ (πράγματι, έγινε), που είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ, επίσης ο Sarkozy και ο Obama. Έχουν τώρα ένα νέο σχέδιο, να λογοκρίνουν το διαδίκτυο, επειδή το διαδίκτυο είναι ακόμα ελεύθερο. Θέλουν να το ελέγχουν και χρησιμοποιούν ως αφορμή την τρομοκρατία ή ό,τι άλλο. Θα μπορούσαν ακόμα και να σκηνοθετήσουν κάτι φρικτό, ώστε να έχουν καλλίτερη δικαιολογία

Αυτό φοβάσαι πως θα γίνει, λοιπόν;

Δεν το φοβάμαι απλώς, είμαι βέβαιος. Όπως ήδη είπα, δίνουν εντολές για δολοφονίες, άρα είναι ικανοί για τα πάντα. Αν νιώσουν ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως τώρα με τις εξεγέρσεις στην Ελλάδα και την Ισπανία, και ίσως μετά και την Ιταλία, μπορεί να επιχειρήσουν ένα νέο Gladio. Ήμουν κοντά στο δίκτυο Gladio. Όπως ήδη θα ξέρεις, πυροδότησαν την τρομοκρατία με αμερικανικά χρήματα, για να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσον αφορά στην δολοφονία του Aldo Moro, η πληρωμή έγινε σύμφωνα με τον τρόπο που σου είπα προηγουμένως.

Ο Ackermann ήταν μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών σε ελβετική τράπεζα;

(Χαμογελάει)… Εσύ είσαι ο δημοσιογράφος. Κοίτα την καριέρα του και πόσο γρήγορα ανήλθε στην κορυφή.

Τι μπορεί να γίνει για να τους σταματήσουμε;

Υπάρχουν μερικά καλά βιβλία που εξηγούν το υπόβαθρο και σχηματίζουν την εικόνα του παζλ, όπως αυτό του Perkins. Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά έχουν εκτελεστές που πληρώνονται για να σκοτώνουν. Κάποιοι λαμβάνουν την πληρωμή τους μέσω ελβετικών τραπεζών. Όχι μόνο όμως, έχουν ένα σύστημα εξαπλωμένο σε ολόκληρο τον κόσμο. Και δεν είναι εύκολο να καταγγείλεις στο κοινό αυτούς τους ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να κάνουν οτιδήποτε για να διατηρήσουν τον έλεγχο. Κι όταν λέω οτιδήποτε, το εννοώ.

Μπορείς να μου πεις γιατί κατά τη γνώμη σου τα δυτικά ΜΜΕ λίγο-πολύ σιωπούν αναφορικά με τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ;

Διότι έχουν κάνει συμφωνία με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ. Δεν μιλάνε γι’ αυτούς. Τους εξαγοράζουν. Επίσης, κάποιοι κορυφαίοι παράγοντες των ΜΜΕ είναι προσκεκλημένοι στις συνεδριάσεις τους, όμως διατάσσονται να μην αναφέρουν τίποτα από όσα βλέπουν κι ακούν.

Στην ιεραρχία της Μπίλντερμπεργκ, υπάρχει κάποιος ενδότερος κύκλος που γνωρίζει τα σχέδια και η πλειοψηφία που απλώς ακολουθεί εντολές;

Ναι. Υπάρχει ο ενδότερος κύκλος που είναι όλοι τους σατανιστές και έπειτα υπάρχουν οι υπόλοιποι που είναι πιο αφελείς ή λιγότερο καλά πληροφορημένοι. Από αυτούς, μπορεί κάποιοι να έχουν και την εντύπωση ότι κάνουν κάτι καλό.

Το σύστημα πληρωμής που περιέγραψες είναι μυστικό, εκτός των τυπικών διαδικασιών και ελεγχόμενο από έναν τομέα μόνο της τράπεζας;

Σε αυτές τις ελβετικές τράπεζες, ο μέσος υπάλληλος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει. Είναι σαν ένα μυστικό ξεχωριστό τμήμα εντός της τράπεζας. Όπως είπα και πριν, οι επιχειρήσεις αυτές δεν περνάνε στον ισολογισμό, δεν επιβλέπονται από κανέναν. Κάποιες λαμβάνουν χώρα στο ίδιο κτήριο, άλλες εκτός. Έχουν την δική τους ασφάλεια και ειδική περιοχή όπου μπορούν να εισέλθουν μόνο εξουσιοδοτημένα μέλη.
 http://grothia.gr