2 Νοε 2017

Σεισμός από την αποκάλυψη του Κατάρ για τον ρόλο των ΗΠΑ στην Συρία

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ! ΟΛΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
Ο τ. πρωθυπουργός του Κατάρ και νυν ΥΠΕΞ ο Hamad Bin Jassim AΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

σχόλιο Γ.Θ : Αν υπήρχε Δημοκρατία και Δικαιοσύνη η ελίτ των ΗΠΑ και των Δυτικών προτεκτοράτων θα έπρεπε να εκτελεστούν, σε μια νέα Νυρεμβέργη, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δυστυχώς για εμάς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δυστυχώς για αυτούς υπάρχει και ένα Ουράνιο Δικαστήριο... 

-Οι ΗΠΑ μας ανέθεσαν το συριακό 
-Από τη βάση του Ιντσιρλίκ γινόταν όλη η λογιοσμική υποστήριξη των τρομοκρατών
-Έξι δορυφόρους έθεσαν οι ΗΠΑ στην υπηρεσία της μάχης κατά Άσαντ
-Μόνο το Κατάρ ξόδεψε 137 δις dollars
-Πολλοί εμίρηδες και διοικητές τρομοκρατικών οργανώσεων έγιναν δισεκατομμυριούχοι
-Εξαγοράζαμε τους σύριους στρατιώτες. Με 15.000 δολάρια τον στρατιώτη, με 30.000 δολάρια τον αξιωματικό
-50.000.000 δολάρια πήρε τ.Σύριος πρωθυπουργός για να προδώσει την χώρα του και σήμερα είναι σημαία της "αντιπολίτευσης" και δυτικών
-Όλα τα όπλα που στέλναμε τους τρομοκράτες περνούσαν δια της Τουρκίας


Ο τ. πρωθυπουργός του Κατάρ και νυν ΥΠΕΞ ο Hamad Bin Jassim, αναγνώρισε δημόσια ότι υποστήριξε τις τζιχαντιστικές οργανώσεις με την υποστήριξη των ΗΠΑ,Τουρκίας για την ανατροπή του προέδρου Bachar Al Assad.

Την προηγούμενη Τετάρτη σε συνέντευξή του στην δημόσια τηλεόραση του Κατάρ δήλωσε ότι το Κατάρ και η Σ Αραβία υποστήριξαν πολύ στρατιωτικά την πτέρυγα της συριακής al-Qaida, την τ.al-Nosra (σήμερα Fatah Cham), με την υποστήριξη των ΗΠΑ.

O Hamad bin al-Jassem al Thani τ.πρωθυπουργός του Κατάρ και νυν ΥΠΕΞ σε συνέντευξή του έκανε σοβαρές αποκαλύψεις για την υπολογίσιμη υποστήριξη που πρόσφερε η χώρα του στις ένοπλες φράξιες στη Συρία μέσω της Τουρκίας με την συνέργεια των αμερικανικών δυνάμεων και άλλων χωρών της περιοχής της Σ Αραβίας, Ιορδανίας, Ηνωμένων Αρβικών Εμιράτων και της Τουρκίας. Ο Hamad bin al-Jassem πήγε πιο μακριά αποκαλύπτοντας ότι η Συρία διέφυγε το 2007 ένα χρόνο μετά την ήττα του Ισραήλ στο Λίβανο ένα αποκαλυπτικό σχέδιο που στόχευε την αποσύνθεσή της. Ανέφερε ότι η Doha ορίστηκε νά σχοληθεί με τη συριακή κρίση με την ολοκληρωτική έγκριση της Washington και του Riyad, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα του διαθέτει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις υπό τη μορφή επίσημων εγγράφων της Σ Αραβίας και ΗΠΑ που διατάσουν το Κατάρ να επιφορτιστεί με το ντοσιέ της συριακής κρίσης.Ο Jassem υπογράμμισε ότι η στρατιωτική υποστήριξη που διοχέτευσε η χώρα του στις ένοπλες ομάδες στη Συρία οδηγήθηκε μέσω Τουρκίας σε συντονισμό με ΗΠΑ.

Η διαδρομή της λογισμικής υποστήριξης προορισμένης για ένοπλες φράξιες στη Συρία ήταν σύμφωνα με τον επικεφαλή της καταριανής διπλωματίας διασφαλισμένη από τις αμερικανικές, τουρκικές και σαουδαραβικές δυνάμεις ξεκινώντας από την

αμερικανική βάση στο Incirlik στην Τουρκία.

Μια βάση που τη διαχειρίζονται αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ,Τουρκία,Σ Αραβίας,Κατάρ,Εμιράτα,Μαρόκο,Ιορδανία,Ισραήλ,Γαλλία και Αγγλία και των οποίων η κύρια αποστολή ήταν ο συντονισμός των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία.

Η Washington ανέπτυξε στην διάθεση αυτής της μονάδας στρατιωτικών πληροφοριών 6 κατασκοπευτικούς δορυφόρους που επιχειρούσαν επί 24ωρης βάσης διοχετεύοντας όλες τις λεπτομέρειες τις πιο συγκεκριμένες για την εξέλιξη της κατάστασης επί του τερέν με φωτογραφίες υποστήριξης άμεσα μεταδιδόμενες στην αίθουσα επιχειρήσεων στην βάση Incirlik, που ήταν επιφορτισμένη με την παρακολούθηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη βόρεια ζώνη της Συρίας.Οι αμερικάνικοι δορυφόροι διασφάλιζαν την ίδια στιγμή την μετάδοση πληροφοριών σε άλλα κέντρα επιχειρήσεων εμφυτευμένα στην περιοχή κυρίως στην πόλη Irbid στην Ιορδανία στο βορρά του βασιλείου

στην αεροπορική βάση Al-Hussein,

που διαχειρίζονταν αξιωματικοί της αντικατασκοπείας της Ιορδανίας,Ισραήλ,Σ Αραβίας, Eμιράτων, Aμερικής, Αγγλίας και Κατάρ και ήταν επιφορτισμένοι να επιτηρούν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη νότια ζώνη στη Συρία.

137 δις dollars δαπανήθηκαν από το Κατάρ

Ο Qatari Hamed Bin Jassem al-Thani, που είχε το γενικό πρόσταγμα του Κατάρ αφού ήταν στην εξουσία τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία διαβεβαιώνει ότι ο πόλεμος στη Συρία κόστισε στη χώρα του πάνω από 137 δις dollars, υπογραμμίζοντας ότι οι εμίρηδες και οι διοικητές των »ένοπλων οργανώσεων » τρομοκρατικών επωφελήθηκαν από αυτή την οικονομική βάνα και τα χρήματα που έρρεαν πλουσιοπάροχα σε σημείο που κάποιοι από αυτούς έγιναν δισεκατομυριούχοι, το χρήμα επίσης χρησιμοποιήθηκε για να προκαλέσει αποσκιρτήσεις από το συριακό στρατό. Ένας απλός στρατιώτης μη βαθμοφόρος που δέχεται να εγκαταλείψει το συριακό στρατό κια να ενσωματωθεί σε μια ένοπλη »πολιτοφυλακή », θα δεχθεί ενα φάκελο με 15.000 dollars, ενώ ένας αξιωματικός ως και 30.000 dollars.

Ο ίδιος δεν απέφυγε να »δώσει » κάποιες προσωπικότητες της Συρίας που πρόδωσαν τη χώρα τους για μια χούφτα δολάρια. Αναφέρει ενδεικτικά και ε[πιπαραδείγματι τον τ. πρωθυπουργό της Συρίας τον Riyad Hidjab που αποφάσισε να τα βροντήξει όταν προσεγγίστηκε από τον ξάδερφό του που έμενε στην Ιορδανία που του παρουσίασε μια προσφορά Σ Αραβίας ύψους 50.000.000 dollars σε αντάλλαγμα για τη διαφωνία του μια δελεαστική προσφορά που δέχθηκε αμέσως.

Ο Hamed Bin Jassim επανέρχεται επίσης στην απομάκρυνση του πρώην διοικητή της μονάδας ελίτ του Συρίας, της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς, του Manef Tlass, ενός διακανονισμού που αναπτύχθηκε στα υπόγεια της γαλλικής DST, σε συνεργασία με την αδερφή του Manef Tlass που μένει εδώ και πολύ καιρό στη Γαλλία πήρε τη γαλλική υπηκοότητα την Madiha Tlass, χήρα του συρο-σαουδάραβα επιχειρηματία Akram Aaja. Ο τ. πρωθυπουργός του Κατάρ και νυν ΥΠΕΞ του που αποφάσισε να σπάσειτην omerta στο συριακό αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο κλειδί του Λιβανέζου πρωθυπουργού Saad Hariri, στη συριακή διαμάχη ξεκινώντας από το γραφείο του στην τούρκικη πόλη Gaziantep, γραφείο διευθυνόμενο από το λιβανέζο βουλευτή Okab Sakr που οργάνωσε τη διακίνηση όπλων προς τη Συρία και αυτή η διείσδυση του Hariri στη συριακή διαμάχη είναι μια από τις αιτίες της χρεοκοπίας του στις υποθέσεις.

Ο τ. καταριανός Πρωθυπουργός τελικά ομολόγησε ότι η χώρα του διαδραμάτισε ένα ρόλο κλειδί στην καταστροφή Αιγύπτου,Λιβύης,Συρίας και Υεμένης μέσω του πλάνου που εκπονήθηκε στις ΗΠΑ.Ο Jassem προειδοποίησε για το ρόλο που διαδραμάτισαν τα μίντια όπως το κανάλι Al-Jazeera σε αυτήν την ολοσχερή καταστροφή εγκαθίδρυσης του χάους σε πολλά κράτη της περιοχής. algerie1,.humanite 30.10.17