12 Ιουν 2018

Κορόιδο Έλληνα, κοιμάσαι;

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΗΛ. ΤΗΣ… ΑΔΙΚΙΑΣ, Κ. ΚΟΝΤΟΝΗ!
Όρκο δεν παίρνω! Η είδηση μας έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες! Εάν αληθεύει, τότε η κατάσταση είναι τραγική!
Μια καλή Κυρία μας απέστειλε ένα κείμενο, που αναφέρεται στα κατορθώματα τού κ. Κοντονή! Αποφυλακίζει φυλακισμένο για κατοχή και προώθηση ναρκωτικών, προωθεί το διορισμό του στη Δ.Ε.Η., απαλλάσσει καταδικασμένο σε φυλάκιση οκτώ μηνών για νόθευση διαβατηρίου, απαλλάσσει καταδικασμένη σε φυλάκιση για το αδίκημα της κλοπής κατ' εξακολούθηση, απαλλάσσει καταδικασμένο σε φυλάκιση δύο (2) ετών για το αδίκημα  της κλοπής κατά συναυτουργία και άλλα παρόμοια! Όλα αυτά αναφέρονται σε φύλλα της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως! Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης επικαλύπτει τα αδικήματα της κλοπής, της απάτης, της προωθήσεως ναρκωτικών ουσιών κλπ.!!! Τι κι αν η Ελληνική Δικαιοσύνη επιβάλλει ποινές; Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης κείται υπεράνω ΟΛΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ! Χαρίζει αφειδώς την Ελληνική Ιθαγένεια σε καταδικασμένους αλλοεθνείς! Είναι … φιλάνθρωπος!
Αγαπητέ μου Συμπατριώτη!
Κοιμήσου ήσυχος! Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα ανατρέπουν! Η χριστιανική Ηθική καταργείται! Οι Gays μεγαλύνονται! Η Βουλή φοράει τα γιορτινά της, δηλ. τα χρώματα των Gays! Μεγάλοι Οργανισμοί χρηματοδοτούν την αναισχυντία! Κατάδικοι αποφυλακίζονται! ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ! Το μόνο που υποφέρει είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, οι Παραδόσεις μας, τα Ήθη και τα Έθιμα της Ελλάδος μας!
Έλληνα,
Κοιμήσου, λοιπόν, ήσυχος! Η τηλεόραση είναι καλό υπνοφόρο φάρμακο! Ο καναπές της αδιαφορίας μας βοηθάει τους εκθεμελιωτές, που μας κυβερνούν! Άλλωστε, δεν είσαι μόνος! «Από κώφωση πάσχει η Ηγεσία της Ορθοδοξίας». Ακόμη και ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης «γλεντάει» τη ζωή του! Πετάει κοράκια στον ουρανό και αγωνίζεται για να σωθή η φύσις, δηλ. ο κόσμος! Για τη σωτηρία του ανθρώπου, δηλ. της ανθρώπινης ψυχής, δεν γίνεται τίποτα!
Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού του ζώντος, ελέησόν με τον αμαρτωλόν!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 12 Ιουνίου 2018