28 Ιουλ 2015

Έδινε παραγγελίες σε ψητοπωλεία και λήστευε τους διανομείς

Συνελήφθη, στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε αποπειραθεί να ληστέψει διανομέα φαγητού.  
    Ο 39χρονος κατά τη στιγμή της σύλληψής του αντιστάθηκε, ασκώντας σωματική βία σε βάρος των αστυνομικών, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, συνεργός του δράστη πυροβόλησε, από παρακείμενο οικόπεδο, με κυνηγετική καραμπίνα κατά των αστυνομικών, χωρίς, ευτυχώς, όμως να καταφέρει να τους τραυματίσει. 
     Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν: Ένα μαχαίρι πολεμικού τύπου, ένας λοστός, ένα κομμάτι καλώδιο και δύο κινητά τηλέφωνα. 
      Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τ.Α. Αχαρνών, ο δράστης, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, κατά το τελευταίο δεκαήμερο, έδιναν τηλεφωνικές παραγγελίες σε ψητοπωλεία της περιοχής των Αχαρνών, με σημείο παράδοσης συγκεκριμένο δρόμο στην περιοχή με χαμηλό φωτισμό και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν από τους διανομείς τις εισπράξεις που είχαν στην κατοχή τους. 
     Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει έξι ληστείες. 
     Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.