4 Φεβ 2016

Θεοχάρους για Κυπριακό: Άνθρακας ο θησαυρός του εύφορου κλίματος

«Υπόλογες στο λαό οι ηγεσίες ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για το παραπλανητικό κλίμα - Έχασε κάθε αξιοπιστία ο Έιντε. Μας καρφώνει πισώπλατα στην Τουρκία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 
        "Τελικά είναι άνθρακας ο θησαυρός του εύφορου κλίματος στο Κυπριακό, όπως και η ομοσπονδιακή λύση. Αυτό αποκαλύπτεται από το έγγραφο, το οποίο παρέδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στον ΓΓ του ΟΗΕ, από τον οποίο ζητά χρόνο, διότι, όπως τονίζει, στα περισσότερα θέματα δεν υπάρχει συμφωνία και σε άλλα ουσιώδη δεν έχουν καταλήξει καν". 
         Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ευρωβουλευτής της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους και προσθέτει: "Ποιός δημιούργησε αυτό το παραπλανητικό κλίμα; Δεν είναι τα στελέχη της Κυβέρνησης και οι ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, που παίζουν με τα συναισθήματα των απλών πολιτών και υπόσχονται τάχα δημοκρατική λύση και επιστροφή; Δεν είναι υπόλογοι στο λαό;". 
        Καταλήγοντας η κα. Θεοχάρους τονίζει: "Μαέστρος αυτής της στημένης παράστασης είναι ο κ. Έιντε, ο οποίος έχει χάσει την αξιοπιστία του, αφού είναι πλέον σαφές ότι παίζει με τουρκικά χαρτιά διεθνώς. Επιδιώκει να διευκολύνει την Τουρκία στην Ευρώπη μέσω ψευδών παραστάσεων στο Κυπριακό". 
         http://www.newsbomb.com