17 Φεβ 2016

Ενεργά επιδοτούμενα προγράμματα

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί με τα ειδικευμένα επιστημονικά στελέχη μας, την πρόταση υποβολής φακέλου σας, μετά από δωρεάν έλεγχο πιθανής ένταξης σε ανάλογο πρόγραμμα επιδοτήσεως και στο πρόγραμμα που σας ταιριάζει.  
    Προκήρυξη προγράμματος: «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»Δικαιούχοι: Άνεργοι του ΟΑΕΔ και Ατομικοί επιχειρηματίες χωρίς μισθωτή εργασία. (προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 17.03.2016 έως 27.04.2016) 
       Προκήρυξη προγράμματος: «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» Δικαιούχοι: Υφιστάμενες και νέες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις. (προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 07.04.2016 έως 20.05.2016) 
    Προκήρυξη προγράμματος: «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕπιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών»Δικαιούχοι: Υφιστάμενες και νέες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις. (προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 29.03.2016 έως 17.05.2016) 
        Προκήρυξη προγράμματος:« Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» Δικαιούχοι: Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. (προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 08/03/2016 έως 15/04/2016) 
       Επενδυτικός – Αναπτυξιακός νόμος (Αναμένεται Νέος). 
      TAMEIO ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΤΑΕΕ) για περισσότερες πληροφορίες και αν ο δήμος σας είναι δικαιούχους 2106926590. 
       Επιδότηση έως και 1,5 εκ.ευρώ για το πρόγραμμα που αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πληροφορική και στην επικοινωνία τεχνολογίας .Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 31/12/2015. 
         Ενδεικτικά προγράμματα, πλατφόρμες επιδοτήσεων και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων που υποβλήθηκαν από την ILF consulting για ιδιώτες, επιχειρήσεις, δήμους, περιφέρειες, συλλόγους, μκο, κ.α. 
 ΕΣΠΑ 
 ΕΣΠΑ ΚΥΠΡΟΥ 
 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 
 LEADER ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 
  LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ 
 LEADER 
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ 
  ERASMUS+ 
 HORIZON 
 COSME 
 ΩΝΑΣEΙO ΙΔΡΥΜΑ 
 ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ 
 PROGRESS 
  PRIAMOS 
 ΚΑΠΕ 
  Ε.Χ.Μ.EOX 
  LIFE 
  ΕΤΕΑΜ 
 ΤΕΠΙΧ 
 JESSICA 
 ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ 
  ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ 
 ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΛΕΩΝ 
  ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 
 ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ 
 ΟΑΕΔ 
  ΠΑΒΕΤ 
 SOLIDARITY NOW USA 
  ENTEPRISE EUROPE NETWORK 
 Κ.Ε.Δ.Ε 
 Ε.Ν.Π.Ε 
 Ε.Υ.Σ.Π.Ε.Δ 
 START UP GREECE 
 INVEST IN GREECE 
 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Ε.Τ.Π 
 ΜΟΔ.Α.Ε 
  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Γ.Γ.Ε.Τ