27 Οκτ 2017

Σ.Ε.Ο. Θρακομακεδόνων-Αχαρνών

Τον Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε το Παιδαγωγικό Πρόγραμμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για τους Κλάδους μας, το οποίο και συνεχίζουμε και σας περιμένουμε!
Ο Γαλαξίας των Αστεριών Αστέρια (5-7 ετών)
Έκανε το δικό του ξεχωριστό Άνοιγμα της Οδηγικής Χρονιάς, με τραγούδι, με χαρά, με δημιουργικότητα, παίξανε, τραγουδήσανε, γιατί Ο Οδηγισμός είναι ένα παιχνίδι με νόημα. Και όσα από τα μικρά μας Αστέρια ολοκλήρωσαν το δικό τους παιδαγωγικό πρόγραμμα, πέρασαν στα «Πουλιά» ανοίγοντας τα φτερά τους.  Με ανοιχτές αγκάλες, με αγάπη συνεχίζουν να πλάθουν το δικό τους ιδιαίτερο κόσμο με την στήριξη των Έμπειρων Στελεχών.  Σας περιμένουμε Κάθε Τετάρτη 18:00 με 19:30 μ.μ.

Το Σμήνος των Πουλιών    Πουλιά (7-11 ετών)
Έκαναν το Άνοιγμα της  Οδηγικής Χρονιάς με γέλιο, με πειράγματα και Πέταξαν στην Ομάδα των Οδηγών εκείνα τα Πουλιά που ήταν έτοιμα και υποδέχτηκαν τα νέα Πουλιά που ήρθαν και χωριστήκανε σε φωλιές!   Ανταμώνουμε Κάθε Σάββατο 10:00 π.μ. με 12:00 μ.μ.

Η Ομάδα των Οδηγών  Οδηγοί (11-14 ετών)
Οι Οδηγοί μας έκαναν το δικό τους ξεχωριστό Άνοιγμα στην Εστία, το Πέρασμα στους Μεγάλους Οδηγούς και δρουν!  Γνωρίστε μας! Κάθε Σάββατο 16:00 με 18:00 μ.μ.

Η Ομάδα των Μεγάλων Οδηγών (Μ.Ο.)       Μεγάλοι Οδηγοί (14-17 ετών)
Υποδέχτηκαν τους νέους Μ.Ο. και συνεχίζουν να αναζητούν γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο! Βρίσκομαστε κάθε Σάββατο 18:00 με 20:00 μ.μ.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, μαζευτήκαμε εμείς τα Πουλιά, οι Οδηγοί και τα στελέχη και όλοι μαζί αποχαιρετήσαμε, καλωσορίσαμε παλιά και νέα μέλη!   Πέταγμα και Πέρασμα για το Τοπικό μας Τμήμα! Το Σμήνος των Πουλιών αποχαιρέτησε εκείνα τα Πουλιά που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και Πέταξαν στον Κλάδο των Οδηγών που τα καλωσόρισε με ανοικτές αγκάλες. Και μετά από δύο (2) χρόνια πραγματοποιήθηκε το Πέρασμα των Οδηγών στην Ομάδα των Μεγάλων Οδηγών.  Καλή Οδηγική Χρονιά να έχουμε!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσους συμμετείχατε στη δράση μας “To Μεγάλο Παιγνίδι Πόλης” που στήθηκε το Σάββατο 14/10/2017 στην Πλατεία των Θρακομακεδόνων και δώσαμε όλοι μαζί τον δικό μας ξεχωριστό παλμό για τον εορτασμό των 85 χρόνων του Ελληνικού Σώματος Οδηγισμού και των 40 χρόνων παρουσίας μας ως Τοπικό Τμήμα στον τόπο μας!!

Στις 28/10/2017 το Τοπικό Τμήμα Θρακομακεδόνων-Αχαρνών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, σύσσωμο, Αστέρια, Πουλιά, Οδηγοί και Μεγάλοι Οδηγοί, με μεγάλη χαρά, καμάρι και υπερηφάνεια, τιμήσαμε την Εθνική μας Επέτειο, συμμετέχοντας, στην Παρέλαση που έγινε στους Θρακομακεδόνες .

1932 - 2017
85 χρόνια Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
Και το 2017 βρήκε το Τοπικό Τμήμα Θρακομακεδόνων να συμπληρώνει 40 χρόνια ύπαρξης με την ζεστή του Εστία, την Αγάπη, την Αφοσίωση, 40 χρόνια παρουσίας!
Οι Δράσεις μας πάντα πολλές και ποικίλες!  Πάνω από όλα επίκεντρο η αδελφικότητα, η φιλία, η ειρήνη, η φύση, τα χαμόγελα για τη ζωή. Για όλα αυτά που μας ενώνουν και δημιουργούν φιλίες δυνατές στο πέρασμα του χρόνου!!!

Σας περιμένουμε στην Παρέα μας!!!
Με Οδηγικούς Χαιρετισμούς!
Το Τοπικό Τμήμα Σ.Ε.Ο. Θρακομακεδόνων-Αχαρνών
Πρόεδρος Εφη Γκίκα τηλ. 6978816276
Έφορος Κατερίνα Βαρελά τηλ. 6937036612
Μακεδονίας 12 & Ξάνθης, 136 76 Θρακομακεδόνες
http://seottthrakomakedonon.blogspot.gr
https://www.facebook.com/seottthrakomakedonon