7 Οκτ 2017

Σύσκεψη αρχηγών παρατάξεων για τη σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για την Εγκληματικότητα

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των αρχηγών των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Αχαρνών με αντικείμενο τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για την Εγκληματικότητα στον Δήμο Αχαρνών.
Εκτός από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, στη σύσκεψη των αρχηγών των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Αχαρνών, συμμετείχαν οι κ.κ. Σωτήρης Ντούρος, Σπύρος Βρεττός, Παναγιώτης Γρηγοριάδης και Νίκος Τσάτσης.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών και οι αρχηγοί των παρατάξεων συμφώνησαν στο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο για την Εγκληματικότητα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτης και εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ., ώστε το σώμα και οι πολίτες του Δήμου Αχαρνών να λάβουν σαφή και υπεύθυνη ενημέρωση για τις δράσεις και ενέργειες που έχουν γίνει ή προγραμματίζονται να γίνουν για την πάταξη της παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός είχε ήδη αποστείλει επιστολή – πρόσκληση προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασία του Πολίτη με θέμα την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο για την Εγκληματικότητα.
Μετά τη σύσκεψη των αρχηγών των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Αχαρνών συντάχθηκε και απεστάλη και δεύτερη επιστολή – πρόσκληση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την παρουσία, είτε του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είτε του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την Εγκληματικότητα στον Δήμο Αχαρνών.