22 Αυγ 2018

Παντού εγκωμιαστικά σχόλια...

Μιλάει ο ανεπάγγελτος τεμπελχανάς καταληψίας για τον Λουκά Παπαδήμο που έφτασε να γίνει υποδιοικητής της ευρωπαϊκής κεντρικής Τράπεζας
Μιλάει για τον Λουκά Παπαδήμο ο τύπος που έκανε υπουργό τον Βαρουφάκη και τον Χαϊκάλη.
Μιλάει για διαφάνεια ο τύπος που καλύπτει τα αλισβερίσια του Καμμένου με τα βλήματα στο Κατάρ και στήνει παραδικαστικά κυκλώματα.
Μιλάει για διαφθορά ο τύπος που ψήφισε νόμο για να καλύψει τον αδερφό του από την ποινική δίωξη.
Μιλάει για οφ σορ ο τύπος στο μετοχολόγιο της κομματικής εφημερίδας του οποίου μετέχει οφ σορ.
Μιλάει για διαπλοκή ο τύπος που χάριζε στον Καλογρίτσα τηλεάδεια με εγγύηση βοσκοτόπια κι έσβηνε πρόστιμα στη Σεκάπ.
Μιλάει για δημοκρατία ο θαυμαστής του Μαδούρο που έκλεινε υπόγεια ντιλ με τους ναζιστές για να του ψηφίσουν τον εκλογικό νόμο.
Μιλάει για αντιδεξιό μέτωπο ο σφιχταγγαλιασμένος με τον Καμμένο που έκανε τον Πάκη Παυλόπουλο ΠτΔ.
Μιλάει για έξοδο σε από τα μνημόνια ο ξετσίπωτος απατεώνας που φέσωσε τη χώρα 200 δις επειδή είχε αυταπάτες.
Μετωπική και ολοκληρωτική σύγκρουση με κάθε νόμιμο μέσο με το ολοκληρωτικό συριζανελίτικο καθεστώς της σήψης, της σαπίλας και της παρακμής.
Μέχρι την τελική νίκη.


Ο Γκίκας Χαρδούβελης, παιδί φτωχής οικογένειας, κατάγεται από ένα χωριό της Αρκαδίας, όπου τελείωσε το Δημοτικό. Με εξετάσεις κέρδισε υποτροφία για το αμερικανικό κολέγιο Ανατόλια και από εκεί πάλι με υποτροφία, σπούδασε στο Χάρβαρντ και έκανε διδακτορικό στο Μπέρκλευ.
Ο Λουκάς Παπαδήμος μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, παιδί της μεσαίας τάξης, με γονείς κρατικούς λειτουργούς, τελείωσε το Κολέγιο Αθηνών σπούδασε Φυσική στο ΜΙΤ όπου έκανε και το διδακτορικό του στα Οικονομικά. 
Ο Γιάννης Στουρνάρας αφού τελείωσε δημόσιο σχολείο και δημόσιο πανεπιστήμιο στη χώρα μας, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Οξφόρδη.
Όλοι έκαναν λαμπρές καριέρες στον ιδιωτικό τομέα και δίδαξαν στα καλλίτερα πανεπιστήμια.
Αυτούς τους ανθρώπους στην ουσία έδειξε ο Πρωθυπουργός σήμερα για να φωτογραφίσει την κατάντια της χώρας και τις ευθύνες του "παλιού" συστήματος. "Η Δημοκρατία ευτελίστηκε. 
Τραπεζίτες έγιναν Πρωθυπουργοί και Υπουργοί έγιναν τραπεζίτες", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας που έκανε Υπουργό τον Χαϊκάλη σύμβουλο τον Καρανίκα και κυβερνά με τον Καμμένο. 
Η Δημοκρατία δεν ευτελίζεται με τα χυδαία ψέματα, την αμάθεια και τον λαϊκισμό, με τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο, δεν ευτελίζεται με ανθρώπους που πανηγύριζαν όταν καιγόταν η πρωτεύουσα της χώρας και σήμερα είναι Υπουργοί.
Η χώρα δεν διασύρθηκε με την υπερήφανη διαπραγμάτευση του περιοδεύοντος θιάσου Τσίπρα - Βαρουφάκη που μας έφτασαν ένα βήμα πριν το χείλος τους γκρεμού.
 Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού είναι ένα δυνατό χαστούκι σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη, είναι μία χυδαία προσβολή στον ορθό λόγο, στις αρχές και τις αξίες που διέπουν κάθε ανοικτή κοινωνία. Η κυβέρνηση της χώρας είναι μία μεγάλη ντροπή που θα λεκιάζει για πολλά χρόνια την ιστορία του τόπου.