4 Οκτ 2019

Ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Γιαννούλης, ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο γλέντι του Συλλόγου μας για τη ΄΄ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ΄΄ το Σάββατο 28 Σεπ. 2019.
Η παρουσία του κρητικού στοιχείου, το κρητικό Συγκρότημα των Κώστα Κακουδάκη και Μιχάλη Πετσάκη, το παραδοσιακό ρακοκάζανο, οι παραδοσιακοί μεζέδες και ο διαμορφωμένος και φιλόξενος χώρος του Συλλόγου μας, δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και μας χάρισαν μια μοναδική βραδιά.
Στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα μουσικά και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος καλωσόρισε όλους και   αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και  στις μελλοντικές επιδιώξεις  του Συλλόγου.   
Αμέσως μετά ξεκίνησε το γλέντι και η πίστα έμεινε γεμάτη μέχρι το πρωί.
Παρών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός ο οποίος χαιρέτησε τους καλεσμένους μας, επαίνεσε το Σύλλογο μας για τις δραστηριότητές του και υποσχέθηκε τη συμπαράστασή του στο πολιτιστικό μας έργο. Παρόντες επίσης Αντιδήμαρχοι και διευθυντικά στελέχη του Δήμου, Βουλευτές, Πολιτευτές, Πρόεδροι και στελέχη Κρητικών Συλλόγων και Σωματίων και άλλοι πολλοί.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης που πάντα είναι δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας:
ΔΗ.Κ.Ε.Α ΄΄ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ΄΄ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ‘’ΛΑΚΙΩΤΗΣ’’ - ΠΑΡΑΔΟΣΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΄΄ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ΄΄ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ‘’O ΣΜΗΝΙΤΗΣ’’ (ΣΙΡΑΓΑΣ) - ΑΦΟΙ ΣΥΜΕΩΝΑΚΗ ‘’ΧΡΩΜΑΤΑ’’ -  ΦΑΛΙΕΡΟΣ ‘’ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ’’ -ΑΦΟΙ ΣΗΦΑΚΗ ‘’ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ’’-‘’ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ’’ – ‘’ΚΡΗΤΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ’’- ΔΙΑΚΑΚΗΣ ‘’ΦΟΥΡΝΟΣ’’
Περισσότερα για την εκδήλωση στο Facebook στη σελίδα του Συλλόγου μας : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ - Η ΚΡΗΤΗ.
Και του χρόνου με υγεία.
Πρόεδρος
Δημήτρης Γιαννούλης