10 Δεκ 2013

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Τραγικές ελλείψεις στον Αστυνομικό Σταθμό

Σε τέσσερις αστυνομικούς ανέρχεται η πραγματική δύναμη του Αστυνομικού Σταθμού Θρακομακεδόνων. 
     Οι δύο ήταν άρρωστοι αλλά παρόλα αυτά πήγαν στην υπηρεσία τους για να μην επιβαρύνουν τους συναδέλφους τους. Αστυνομικό περιπολικό δεν έχουν και «βολεύονται» με εκείνα που έχει το Α.Τ Μενιδίου ή Ολυμπιακού Χωριού. 
   Δεν έχουν τα απαραίτητα για την απλή διαχείριση του αστυνομικού σταθμού και εξυπηρέτηση του πολίτη. Μελάνια για σφράγιση, μελάνια εκτυπωτών για μια φωτοτυπία, χαρτιά Α4, στυλό και άλλα αναλώσιμα αγοράζουν συνήθως μόνοι τους. 
     Ο υπολογιστής καταστράφηκε και αστυνομικός έφερε τον δικό του από το σπίτι! Κάγκελα στην κεντρική είσοδο του κτιρίου έβαλαν μόνοι τους «ρεφενέ» για τη δική τους ασφάλεια. 
     Τα αλεξίσφαιρα που τους είχε δώσει η υπηρεσία ήταν σκισμένα, ληγμένα και φυσικά όχι ασφαλή. 
     Οι δύο από τους τέσσερις είχαν αγοράσει δικά τους με 1.000 ευρώ και τα έχουν στον σταθμό για να τα φορούν οι άλλοι δύο συνάδελφοί τους. 
      Πολίτης πήγε για ένα γνήσιο της υπογραφής. Διαπίστωσε ότι η σφραγίδα δεν ήταν ευκρινής. Αιτία η έλλειψη μελανιού. Έφυγε και πήγε σε κοντινό βιβλιοπωλείο. Αγόρασε μόνος του μελάνι και κάποια άλλα χαρτικά είδη που είχε διαπιστώσει ότι έλειπαν από τον αστυνομικό σταθμό. 
     Άλλος πολίτης κατά τη διάρκεια καταρακτώδους βροχής μπήκε στον σταθμό με λάσπες στα παπούτσια του και έψαχνε χαλάκι να τα σκουπίσει. Την επόμενη μέρα επανήλθε με χαλάκια που είχε αγοράσει για να προσφέρει στην «ευπρέπεια» του σταθμού. 
     Οι καρέκλες είχαν διαλυθεί. Κάποιοι κάτοικοι έφεραν μερικές που τους περίσσευαν και δύο «αταίριαστους» καναπέδες, που εξυπηρετούν όμως πολίτες και αστυνομικούς. 
    Αστυνομικοί αφημένοι στην τύχη τους ως «διεκπεραιωτές» ασφάλειας. 
     defencenet.gr