3 Δεκ 2013

Ε.Τσακαλώτος: "Δεν υπάρχει υπερφορολόγηση"

Κυβέρνυση καί αξιωματική αντιπολίτευση, θά μάς τρελάνουν;
   O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος με τοποθέτηση του στην βουλή υποστήριξε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρακαι παραδέχτηκε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπερφορολόγηση! 
     Συγκεκριμένα, ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τοποθέτησή του στην ολομέλεια για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2014, αναφέρθηκε ονομαστικά στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη που επιτέθηκε στον κ. Στουρνάρα και είπε «στο θέμα της υπερφορολόγησης για τον μέσο όρο έχει δίκιο ο Στουρνάρας»! 
     Αργότερα όμως, πρόσθεσε ότι τα στατιστικά υποκρύπτουν σφάλματα και πως ο μέσος πολίτης φορτώνεται με δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη. 
      Στην ουσία δηλαδή συμφώνησε πλήρως με τον κ. Στουρνάρα που είχε εξηγήσει ότι αν και η φορολογία στην Ελλάδα είναι κάτω του Μ.Ο. της Ε.Ε. μια σειρά στρεβλώσεων και φοροδιαφυγής μεταφέρει το βάρος στους συνεπείς φορολογούμενους. 
      Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη φράση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανάψει φωτιές στο εσωτερικό του καθώς για άλλη μια φορά εμφανίζει την αξιωματική αντιπολίτευση να έχει διγλωσσία στην αντιμετώπιση ορισμένων θεμάτων...