26 Ιαν 2014

Κυβέρνηση ... Αφγανιστάν με λαθρο-συνεντεύξεις έξω από την Βουλή!

Στον απόλυτο εξευτελισμό της κυβέρνησης και κατ'επέκταση της Ελλάδας εξελίσσεται η υπόθεση με τους "λαθρομετανάστες του Φαρμακονησίου"μια ομάδα Αφγανών που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα. 
         Οι Αφγανοί δεν φτάνει που μπήκαν παράνομα στην χώρα, αντί να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε κέντρο διαμονής μέχρι την απέλασή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι και χθες έδωσαν .... συνέντευξη Τύπου έξω από την Βουλή (!) καταγγέλλοντας την Ελλάδα και τους υπεραπιστές της, εν προκειμένω τους άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής, γιατί ... τους εμπόδιζαν να μπουν στην Ελλάδα! 
     Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να εισέρχονται λαθρομετανάστες σε μία χώρα και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου διαμαρτυρόμενοι γιατί τα στελέχη ασφαλείας δεν τους επέτρεψαν να μπούν στην χώρα ή εν προκειμένω να ... ανέβουν στο σκάφος του Λιμενικού (ναι, ειπώθηκε και αυτό από τους Αφγανούς ως κατηγορία: Δεν τους επιτράπηκε να ανέβουν στο σκάφος!) 
    Φαντασθείτε Μεξικάνοι λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ να μπαίνουν στην χώρα και την επόμενη ημέρα να αφήνονται ελεύθεροι και δίνουν συνέντευξη κατά των συνοριακών φρουρών! 
      Σωστά, είναι αδύνατον να φαντασθείτε κάτι τέτοιο γιατί μόνο σε μία χώρα του κόσμου και με την συγκεκριμένη ψοφοδεή κυβέρνηση θα μπορούσε να συμβεί: Στην Ελλάδα! 
       Κατά τα λοιπά: Ρώτησε στην "συνέντευξη Τύπου" κανείς τους "ταλαίπωρους Αφγανούς" για τους Τούρκους λαθρέμπορους που τους μετέφεραν; Όχι! 
      Τους ρώτησε κανείς πώς κατάφεραν και πέρασαν μέσα από μια ολόκληρη Τουρκία και βρέθηκαν στις ακτές του Αιγαίου; 
      Πώς το ίδιο το τουρκικό κράτος πραγματοποιεί την διακίνησή τους και μετά τους βάζει σε μιά σάπια βάρκα και τους πετάει κυριολεκτικά στην θάλασσα; Όχι φυσικά. 
     Λένε ότι "Οι λιμενικοί προσπάθησαν να ρυμουλκήσουν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν προς την Τουρκία αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, της μεγάλης ταχύτητας του σκάφους του Λιμενικού και του πανικού που επικράτησε, πολλοί από τους επιβάτες άρχισαν να πηδούν στη θάλασσα". 
      Αν δεχθούμε ότι έτσι έγινε τότε οι άνδρες του Λιμενικού έπραξαν άριστα! 
      Η χώρα ούτε είναι (ή μάλλον δεν πρέπει να είναι) ανθρωποσυλλέκτης πάσης φύσεως λαθρομεταναστών και φυσικά υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι. Και οι νόμοι λένε ότι το ΛΣ/Ακτοφυλακή είναι υποχρεωμένο να εμποδίσει την παράνομη είσοδο στην χώρα ατόμων τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.. 
     Από εκεί και πέρα, αν ανατράπηκε η βάρκα του Τούρκου δουλέμπορου και αν χάθηκαν ζωές αποτελεί τραγωδία μεν, αλλά εντελώς ανεξάρτητη από το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι παράνομοι. 
        Και σε τελική ανάλυση, η ευθύνη είναι 100% της Τουρκίας και των τουρκικών κρατικών κυκλωμάτων που θησαυρίζουν προωθώντας κάπου 200.000- 300.000 λάθρο τον χρόνο στην Ελλάδα. 
      Και αν η ΕΕ έχει "ανθρωπιστικό" πρόβλημα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: Nα καλύψει όλη την δαπάνη για 10.000 συνοριοφύλακες, με 100 πλωτά σκάφη, 50 οχήματα και 20 ελικόπτερα από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο για να "προλαβαίνει τις ανθρώπινες τραγωδίες". 
      Σε διαφορετική περίπτωση οι μαγκιές του στιλ "Δουβλίνο ΙΙ" που υπέγραψε η ελληνική πολιτική ελίτ αποδεχόμενη ότι η χώρα θα γίνει ο "ανθρωποτενεκές" Ασίας και Αφρικής και θα είμαστε υποχρεωμένοι να εμποδίζουμε τους λάθρο να ταξιδεύσουν εκτός Ελλάδος προς τις λοιπές χώρες της ΕΕ, φιλοξενώντας τους μόνιμα εδώ, κομμένες. 
      Απλά πράγματα...