20 Σεπ 2014

Νέα Υόρκη: Τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν με μηνύματα κατά του ισλάμ [εικόνες]

Τώρα μέ τόν ρατσιστικό νόμο μπορούμε εμείς νά κάνουμε τό ίδιο; 
      Αρκετοί Αμερικανοί δεν μπορούν να αποδεχθούν τις ισλαμιστικές βαρβαρότητες και αντέδρασαν.Με μηνύματα κατά του Ισλάμ θα κυκλοφορούν την επόμενη εβδομάδα τουλάχιστον 100 λεωφορεία στη Νέα Υόρκη, ενώ ανάλογες αφίσες θα τοποθετηθούν και στις εισόδους δύο σταθμών του μετρό. 
      Μεταξύ των έξι διαφορετικών αυτών μηνυμάτων, που θα τοποθετηθούν στη θέση διαφημίσεων, υπάρχει και μία που δείχνει τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ που αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές. Θα τον απεικονίζει με την πορτοκαλί στολή, την ώρα που ο δήμιός του στέκεται δίπλα του κρατώντας το μαχαίρι. 
       Οι διαφημίσεις αυτές πληρώθηκαν από το ίδρυμα «Αμερικανική Πρωτοβουλία για την Άμυνα και την Ελευθερία», που διευθύνεται από την Πάμελα Γκέλερ, διάσημη μπλόγκερ κατά του Ισλάμ. Η ίδια δηλώνει πως η καμπάνια αυτή λέει την αλήθεια για το Ισλάμ και την Τζιχάντ, που κρύβει η αμερικανική κυβέρνηση και τα μίντια. 
        Όλες οι αφίσες θα φέρουν την υποσημείωση ότι οι απόψεις που εκφέρονται δεν εκφράζουν την Μητροπολιτική Ομοσπονδία Μεταφορών της πόλης, αν και τα μηνύματα έχουν την έγκριση δικαστηρίου της Νέας Υόρκης. 
      Παλαιότερα, το ίδρυμα της Πάμελα Γκέλερ, είχε δημοσιεύσει μηνύματα στα μέσα μεταφοράς της Νέας Υόρκης, όπου αναγράφονταν ότι οι εχθροί του Ισραήλ είναι «βάρβαροι».