9 Σεπ 2014

Πρώην μουσουλμάνος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την ISIS και το Ισλάμ – Βίντεο

Ένα μήνυμα προς το Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama για την ισλαμική οργάνωση ISIS αλλά και το Ισλάμ γενικότερα απεύθυνε ένας πρώην μουσουλμάνος γνωστός με το όνομα Brother Rachid. 
      Ο Rachid απευθυνόμενος προς τον Αμερικανό πρόεδρο του και σχολιάζοντας τη φράση του Obama πως η ISIS δεν αντιπροσωπεύει καμία θρησκεία του απαντά: 
       «Είμαι πρώην μουσουλμάνος. Ο πατέρας μου είναι ιμάμης και έχω περάσει περισσότερα από 20 χρόνια μελετώντας το Ισλάμ. (…) Μπορώ να σας πως με απόλυτη βεβαιότητα πως η ISIS μιλά για το Ισλάμ και το αντιπροσωπεύει. Επιτρέψτε μου να σας διορθώσω κύριε Πρόεδρε. Η ISIS είναι ένας οργανισμός. Ακόμη και το όνομά της αναφέρεται στον όρο ισλαμικό κράτος. 
        Μόνο και μόνο από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε πως η ISIS είναι ένα ισλαμικό κίνημα. Ο ηγέτης της οργάνωσης ο Abu Bakr al-Baghdadi έχει Phd στις ισλαμικές σπυδές. Αμφιβάλω εάν ξέρετε εσείς περισσότερα για το Ισλάμ από ότι αυτός. Ήταν κήρυκας και θρησκευτικός ηγέτης σε ένα από τα τοπικά τζαμιά στην Βαγδάτη. Όλα τα μέλη της ISIS είναι αποκλειστικά και μόνο μουσουλμάνοι. 
      Κανένας δεν είναι από καμιά άλλη θρησκεία. Έρχονται από πολλές και διαφορετικές χώρες και έχουν ένα κοινό παρανομαστή: Το Ισλάμ. 
      Ακολουθούν την διδασκαλία του προφήτη Μωάμεθ με κάθε λεπτομέρεια. Ακόμη και αφήνοντας τα γένια τους ξυρίζοντας τα μουστάκια τους ακόμη και στον τρόπο που ντύνονται. 
       Οι ακόλουθοι της οργάνωσης έχουν εντολές μέσα από το Hadith (ηισλαμική παράδοση που παραδίδει τα λόγια και τις πράξεις του προφήτη Μωάμεθ) να διαφοροποιούνται από τους απίστους φορώντας τα ρολόγια τους στο δεξί χέρι αντί στο αριστερό. 
      Επιβάλουν τη Σαρία σε κάθε τμήμα της γης που καταλαμβάνουν. Προσεύχονται 5 φορές την ημέρα, και καλούν για την δημιουργία του Χαλιφάτου που είναι κεντρικό κομμάτι της διδασκαλίας του σουνιτικού ισλάμ και είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για την θρησκεία τους. 
     Ακολουθούν τα βήματα και τη διδασκαλία του προφήτη Μωάμεθ κατά γράμμα. (…) 
       Νομίζετε ότι η ISIS δεν αντιπροωπεύει το Ισλάμ επειδή έχουν αποκεφαλίσει δύο Αμερικανούς και κάποιοι τους αποκαλούν απίστους. Με τον ίδιο τρόπο ο προφήτης Μωάμεθ αποκεφάλισε μεταξύ 600 και 900 άνδρες οι οποίοι ανήκαν σε εβραϊκή φυλή. 
      Στην πραγματικότητα ο αποκεφαλισμός αναφέρεται με σαφήνεια μέσα στο Κοράνι (στίχοι 47:4). Ειρωνικά το σπαθί αυτό αναφέρεται ως το σπαθί του Μωάμεθ. 
         Η εκτέλεση μάλιστα των αιχμαλώτων αναφέρεται ρητά επίσης στο Κοράνι (στίχοι 8:67). και είναι ανάμεσα σε αυτά που είπε ο Αλλάχ στον Μωάμεθ αλλά και σε όλους τους μουσουλμάνους. 
      Σε αυτό λέει ότι δεν είναι για ένα προφήτη να έχει αιχμαλώτους πολέμου.
      Τρείς από τις γυναίκες του Μωάμεθ και ήταν κορίτσια εβραϊκής καταγωγής τα οποία είχε απαγάγει όπως ακριβώς κάνει η ISIS σήμερα. 
       Κύριε Πρόεδρε μεγάλωσα στο Μαρόκο που θεωρείται ως μια μετριοπαθής χώρας παρόλα αυτά έμαθα από μικρή ηλικία να μισώ τους εχθρούς του Αλλάχ. Ειδικότερα τους Χριστιανούς και τους Εβραίους. Αυτές οι δύο κατηγορίες αντιπροσωπεύονται σήμερα από το Ισράήλ και τις ΗΠΑ. Ειδικότερα τις ΗΠΑ το μεγάλο σατανά. 
       Προσευχόμουν 5 φορές την ημέρα επαναλαμβάνοντας το πρώτο κεφάλαιο του Κορανίου.
       Είχαμε υποστεί πλύση εγκεφάλου να σας μισούμε όλους εσάς στα κρυφά κείμενά μας, στις προσευχές μας στις συγκεντρώσεις μας κάθε Παρασκευή, στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».