19 Νοε 2015

Σε επέμβαση αγγειοπλαστικής στεφανιαίων αρτηριών υπεβλήθη ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός

Ο κ. Κασσαβός, μετά από έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γ. Γεννηματάς, όπου διεγνώσθη με έμφραγμα του μυοκαρδίου, το οποίο και αντιμετωπίστηκε αμέσως και επιτυχώς. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμμία ανησυχία, αλλά, για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για λίγες ημέρες και πολύ σύντομα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του. 
        Στο διάστημα αυτό, καθήκοντα αναπλήρωσης του Δημάρχου θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Αναστάσιος Χίος. 
      Το πρωί της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Αχαρνών, ώστε τα μέλη της να ενημερωθούν αναλυτικά για την πορεία της υγείας του Δημάρχου και να συζητηθούν οι όποιες ενέργειες απαιτούνται για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών. 
        Στην Εκτελεστική Επιτροπή συμμετείχαν οι κ.κ. Αναστάσιος Χίος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού και Θρακομακεδόνων, Θεόφιλος Αφουξενίδης Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παναγιώτης Πολυμενέας Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Ορφανίδης Χαράλαμπος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Θεόδωρος Συρινίδης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Ελένη Σαχσανίδη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αντώνης Παλιούρας Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Αχαρνών. 
       Επίσης, ο κ Γιώργος Δασκαλάκης Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.), η κα Μαρία Ναυροζίδου Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), ο κ. Νίκος Γκασούκας Πρόεδρος του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "ΑΡΩΓΗ", ο κ.Γιώργος Σιδηρόπουλος Πρόεδρος της "Επενδυτικής Αχαρνών", ο κ. Κωνσταντίνος Καρυδάκης Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, και η κα Γεωργία Ευθυμιάδου Τουμανίδη Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.