9 Νοε 2015

Σταράτα λόγια από τον Τσέχο πρόεδρο για τους μετανάστες: «Πρόκειται για οργανωμένη εισβολή»

Η Τσεχία και η Ουγγαρία είναι από τις δύο χώρες που πρωτοστατούν στο κύμα αντίστασης που επεκτείνεται σε όλη την Ευρώπη, ενάντια στην οργανωμένη από ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος και την Τουρκία εισβολή εκατομμυρίων μεταναστών (καθώς πλέον δεν έρχονται λαθραία αλλά φανερά) στην Ευρώπη. 
        Ο Τσέχος πρόεδρος Milos Zeman σε δήλωσή του αποκάλεσε το κύμα αυτό της μετανάστευσης ως «οργανωμένη εισβολή» λέγοντας ότι περίπου "το 90% των μουσουλμάνων που έρχονται μέσω του βαλκανικού διαδρόμου είναι υγιείς νέοι άνδρες και ασφαλώς όχι ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες"
      Ο 71χρονος Τσέχος πρόεδρος δήλωσε ακόμη ότι όλοι οι μετανάστες πρέπει να σταματούν στα σύνορα και να επιστρέφουν αμέσως απ` εκεί που ήρθαν. «Είναι ως επιτιθέμενοι και παραβιάζουν τα σύνορά μας» πρόσθεσε. 
       Σε πρόσφατη δημοσκόπηση στην Τσεχία το 63% εξέφρασε το φόβο του για τα αυξανόμενα κύματα μεταναστών και το 87% φοβούνται την άφιξη φανατικών ισλαμιστών. 
      Ευτυχώς που τουλάχιστον σε μερικές χώρες της κεντρικής Ευρώπης εξακολουθεί και λειτουργεί η Δημοκρατία και ο φόβος δεν έχει ποινικοποιηθεί ακόμη όπως στην Ελλάδα η οποία ολισθαίνει επικίνδυνα σε ολοκληρωτικές καταστάσεις υπακούοντας στις επιταγές της ΝΤΠ.