27 Απρ 2016

Σουβλάκια θα φάτε τη Μ.Παρασκευή, στο ραμαζάνι δε σας είδα να τρώτε κανα γουρουνάκι….

Σ.Σ. Τό αλιεύσαμε από τό facebook αναφορικά με κάποιους πού αυτοαποκαλούνται "ένωση αθέων" καί είναι στήν πραγματικότητα ένωση ηλιθίων φασιστών, πού δέν τούς ξέρει ούτε η μάνα τους. 
       Φανατικός της πίστης δεν υπήρξα πότε. Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να κάνει ότι θέλει. Αλλά αυτοί στην ένωση άθεων τερμάτισαν τη γελοιότητα. Θα μαζευτείτε να φάτε μπριζόλες τη Μεγάλη Παρασκευή και τι έγινε; Φάτε ότι θέλετε τι το μοστράρετε σαν δημοσιά εκδήλωση. 
        Δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ αλλά ούτε και να γράψω για αυτήν την ανακοίνωση και πολύ περισσότερο για αυτήν τη διοργάνωση αλλά υπάρχουν δύο στοιχεία μέσα που εκνευρίζουν και τον πιο ήρεμο. Το πρώτο είναι αυτό με τη λογική. Και μάλιστα η ανακοίνωση λέει δεν απέχουμε από τη λογική. Δηλαδή όποιος είναι πιστός και νηστεύει την Μ. Παρασκευή είναι σίγουρα παράλογος; Είστε για κλάματα. Μόνο εσείς είστε οι πρεσβευτές της λογικής επειδή διαφωνείτε για κάτι; 
       Βέβαια στον Πειραιά όταν χτυπιούνται οι μουσουλμάνοι με εκείνα τα μαχαίρια ή τι είναι (και καλά κάνουν οι άνθρωποι στο κάτω κάτω), δεν πήγατε καμμιά φορά μπροστά τους να φάτε κανα γουρούνι. Εκεί απέχετε από τη λογική. Ξέρετε δεν μπορείτε ανάλογα με τη θρησκεία να είστε λογικοί ή όχι, ή θα είστε λογικοί πάντα η δε θα είστε. Δεν είδα ποτέ να μαζεύεστε στο ραμαζάνι και να οργανώνετε παραδίπλα καμιά βραδιά χοιρινοφαγίας ας πούμε. Γιατί ρε παιδιά; Γιατί δε σας παίρνει για αυτό. Όπου μπορούμε κάνουμε την επανάστασή μας αλλά μη δημιουργήσουμε και κανέναν εχθρό και μας κυνηγάει.