1 Δεκ 2016

Η αναβάθμιση υπηρεσιών της ΔΙΕΞΟΔΟΥ το θέμα συνάντησης του Δημάρχου Αχαρνών με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ

Με στόχο την προώθηση των δράσεων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Αχαρνών "ΔΙΕΞΟΔΟΣ", συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος. 
Ο Δήμαρχος Αχαρνών, τόνισε ότι η ΔΙΕΞΟΔΟΣ μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο "εργαλείο" στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών, προάγοντας θέματα πρόληψης, ενημέρωσης, υποστήριξης και εκπαίδευση των νέων, ώστε να υιοθετήσουν στάσεις και συμπεριφορές που να αντιστέκονται στην χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Με αφορμή τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ Καφετζόπουλο, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Αχαρνών "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" συμπεριλαμβάνεται στο δίκτυο Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αχαρνών και έχει να επιδείξει σημαντικές δράσεις και παρεμβάσεις πρόληψης και ενημέρωσης στη σχολική κοινότητα και γενικότερα στην κοινωνία των Αχαρνών. Με τη συνεργασία της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ, εστιάζουμε στην περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της ΔΙΕΞΟΔΟΥ και στην πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων της περιοχής μας"

Στη συνάντηση παραβρέθηκε, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΔΙΕΞΟΔΟΥ κ. Κώστας Καρυδάκης, η Επιστημονική Συνεργάτης του ΟΚΑΝΑ κα Ευαγγελία Λαγάκου και ο
Διευθυντής του ΟΚΑΝΑ κ. Κοκώνης.