8 Δεκ 2016

ΣΕΟ Τ.Τ.Θρακομακεδόνων

Μήπως έφτασε η στιγμή να γίνεις κι' εσύ Οδηγός; 
   Ο Γαλαξίας των Αστεριών, έκανε το δικό τους ιδιαίτερο Άνοιγμα της Οδηγικής Χρονιάς βοηθώντας τον Πήτερ Παν να βρει την μαγική του σκιά, έπαιξαν, συνθέσανε το Παραμύθι τους. Όσα Αστέρια ολοκλήρωσαν το δικό τους παιδαγωγικό πρόγραμμα, πέρασαν στα Πουλιά ανοίγοντας τα φτερά τους, όπου τα υποδέχτηκαν με χαρά μεγάλη, παιχνίδια και τραγούδια!!! Ώρα καλή Αστέρια μας, το Γαλαξία σας μην ξεχνάτε!! 
Μαζί με τους γονείς τους και τα Στελέχη του Κλάδου Αστεριών συμμετείχαν στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αστεριών και Γονέων Κλάδου Αστεριών "Μια ομπρέλα με φόρα, με φορά, με αφορά", που γέμισαν το Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας στις 1-2/10/2016. Με καμάρι συμμετείχαν στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, γιόρτασαν την Ημέρα Οδηγισμού παίζοντας την πιο καταπληκτική παρτίδα σκακιού, ωσάν φιγούρες του, Πύργοι, Αξιωματικοί, Βασιλιάδες, Στρατιώτες μα και Άλογα, την Τετάρτη 9/11/2016. Δημιουργούν και σας Περιμένουν κάθε Τετάρτη 6.15 με 7.45 μ.μ.!
Το Σμήνος των Πουλιών έκαναν το πέταγμα και πέρασμα τους, γνώρισαν τα νέα πουλιά που ήρθαν και χωριστήκανε σε φωλιές. Ξεκίνησαν να διακοσμούν τις φωλιές τους και προετοιμάζονται για τις εκλογές 1ων 2ων. Έλαβαν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στους Θρακομακεδόνες και στις 18 Δεκεμβρίου θα λάβουν μέρος στην εκπαίδευση 1ων 2ων με τα Σμήνη Αμαρουσίου και Καλογρέζας. Τα στελέχη του Κλάδου Πουλιών συμμετείχαν στην Πανελλήνια Συνάντηση Στελεχών Κλάδου Πουλιών που έγινε 21 - 23 Οκτωβρίου στις Παιδικές εξοχές Δήμου Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Αττικής, για νέες δράσεις, για καινούριες ιδέες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!! Κάθε Σάββατο 10 π.μ. με 12 μμ σας περιμένουν!
Η Ομάδα των Οδηγών έκαναν το ξεχωριστό Άνοιγμα τους για την νέα Οδηγική Χρονιά στην Εστία, παρέλασαν με τιμή στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, και ύστερα από τις εκλογές για τους ενωμοτάρχες και τους υπενωμοτάρχες, έθεσε τους στόχους της για την τριμηνία αυτή, και ετοιμάζεται για το διήμερο ενωμοταρχών υπενωμοταρχών που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με άλλες ομάδες στις 19-20/11/2016 στην περιοχή του Καρέα. Κάθε Σάββατο 4.30 με 6.30 μ.μ. δρούν!
Στους Μεγάλους Οδηγούς μας, συγχαρητήρια για την επιτυχία τους! Η Μαρίνα στην σχολή Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Η Αθηνά Νομική Αθηνών!!!!! Συναντιούνται κάθε Κυριακή 4 με 6 μ.μ.
Σας Ευχαριστούμε που ήρθατε, που συμμετείχατε στην ετήσια χριστουγεννιάτικη εορταγορά μας, που έγινε την Κυριακή 4/12/2016.
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και ο Καινούργιος Χρόνος να φέρει Ζεστασιά και Χαρά στο σπιτικό σας.
Με Οδηγικούς χαιρετισμούς!
Το Τοπικό Τμήμα Σ.Ε.Ο. Θρακομακεδόνων
Πρόεδρος Έφη Γκίκα   τηλ. 6978816276
Έφορος Κατερίνα Βαρελά  τηλ. 6937036612
Μακεδονίας 12 & Ξάνθης, 136 76 Θρακομακεδόνες
                     E-mail: ttthrakomakedonon@seo.gr