13 Μαρ 2018

Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την… Ελλάδα!

Τα πολλά λόγια είναι κάποιες φορές περιττά! Η κυβέρνηση της Αριστεράς δείχνει να είναι πιστή στην διεθνιστική ιδεολογία της, ακόμα και αν αυτή πλήττει την ελληνική κυριαρχία και εθνική ταυτότητα…
Η διεθνιστική ιδεολογία αναφέρει πως δεν υπάρχουν πατρίδες και σύνορα, παρά μονάχα άνθρωποι, οι οποίοι, όποτε έχει εφαρμοστεί ο Κομμουνισμός στην πράξη, μετατρέπονται σε πειθήνιους και εξαρτημένους εργάτες του συγκεντρωτικού Κράτους.
Την ώρα που τα εθνικά σύνορα απειλούνται, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενους στους τουρκόφρωνες βουλευτές της Θράκης, τους οποίους ο ίδιος ο τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, έχει ονομάσει «βουλευτές της Τουρκίας», δήλωσε:
«Κανένας Έλληνας Βουλευτής δεν μπορεί να καλείται να δηλώσει στην Ελληνική Βουλή αν πατρίδα του είναι η Ελλάδα ή αν πιστεύει κάπου αλλού ή αν έχει οποιαδήποτε άλλη πατρίδα, διότι οι Έλληνες Βουλευτές εκλέγονται».
Με άλλα λόγια ο Βούτσης μας λέει ότι οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να πιστεύουν και να θεωρούν ως Πατρίδα τους την Ελλάδα, αλλά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε άλλη πατρίδα (την Τουρκία, την Αλβανία, τα Σκόπια;) από την στιγμή που εκλέγονται!

Σ.Σ. Όχι κύριε Βούτση. Θρήσκευμα μπορεί να έχει όποιο θέλει, πατρίδα όμως υποχρεωτικά πρέπει να έχει την Ελλάδα και μόνον.