6 Δεκ 2019

Μενίδι: Απόπειρα ένοπλης ληστείας στο δημαρχείο - Μπούκαραν με Καλάσνικοφ

Τα έκαναν γης μαδιάμ, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια 

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δημαρχείο Αχαρνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία άτομα μπήκαν στο δημαρχείο με βαρύ οπλισμό, όμως σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό, καθώς δεν υπήρχε τίποτα στα ταμεία.
Έσπασαν πόρτες, άνοιξαν συρτάρια, όμως δεν βρήκαν τίποτα.
Οι ληστές λοιπόν έφυγαν με άδεια χέρια, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού φέρονται να χτύπησαν δύο δημότες. Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που φέρονται να επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Toyota, ενώ οι υπάλληλοι του δήμου κατάφεραν να δουν και τον αριθμό κυκλοφορίας και τον έδωσαν στην αστυνομία.

Δήλωση Δημάρχου Αχαρνών για την απόπειρα ένοπλης ληστείας στο Δημαρχείο Αχαρνών

Ο αγώνας μας για την πόλη δεν παρεμποδίζεται από ληστές με καλάσνικοφ. Η ανομία θα παταχθεί πάση θυσία. Αυτή η κατάσταση πρέπει και θα αλλάξει άμεσα. Καλώ όλους τους υπεύθυνους φορείς να λάβουν αμέσως μέτρα για την πάταξη της εγκληματικότητας στις Αχαρνές. Οι εργαζόμενοι του Δήμου είναι όλοι καλά στην υγεία τους, είναι όμως καθήκον μας να εξασφαλίσουμε να μη βιώσουν ξανά παρόμοια εμπειρία. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τις Αχαρνές, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…