30 Απρ 2020

Δεν είμαστε με τα καλά μας – ΜΚΟ στη Λέσβο έκανε ειδικό χάρτη για να διευκολύνει την εισβολή των αλλοδαπών

Αδυνατεί να το πιστέψει ανθρώπινος νους ότι υπάρχει κράτος στον κόσμο που να επιτρέπει σε ύποπτες ΜΚΟ να διευκολύνουν την παραβίαση των συνόρων του και την εισβολή αλλοδαπών στο έδαφός του.
Κι όμως, αυτό γίνεται στην Ελλάδα, όπου εκατοντάδες ΜΚΟ, υπό την προστασία και καθοδήγηση του “μεγάλου νταβατζή”, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Μετανάστες (UNHCR) και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), λειτουργούν ως κράτος εν κράτει και διαπράττουν ένα διεθνές έγκλημα, που είναι η επί σκοπώ δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού μιας χώρας.
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του εγκλήματος που συντελείται, με την ακατανόητη ανοχή του ελληνικού κράτους, υπενθυμίζουμε τη μελέτη του Πανεπιστημίου Τούρκου της Φινλανδίας, που στην ουσία λέει ότι επειδή έχει αλλάξει η δημογραφία στη Λέσβο, η Ελλάδα ασκεί μειωμένη κυριαρχία στο νησί, την οποία αναγκάστηκε να αποδομήσει με τεκμηριωμένη απάντηση ο πρέσβης μας στο Ελσίνκι, κ. Αϋφαντής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ασυδοσίας των ΜΚΟ, ο επεξηγηματικός χάρτης που είναι αναρτημένος στο παράνομο Παρατηρητηρίο των ΜΚΟ στο ακρωτήρι Κόρακας αλλά και στο Καμπ της Συκαμιάς..
Την φωτογραφία δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με το σχόλιο:
“Αναλυτικός χάρτης, για να μη χάσει κανένας τον δρόμο. Υπάρχουν και ζώνες αποβίβασης, όπως στην Νορμανδία. Κατά τα λοιπά, όλα είναι τυχαία και αύριο είναι Πέμπτη…..”
Πηγή: Lesvospost.com – FACEBOOK 29/4/4020, Τουρκικά Νέα