11 Απρ 2020

Ριζική αναμόρφωση και νέα εικόνα για την πλατεία του Κόκκινου Μύλου

Ένα ακόμη έργο ολοκληρώθηκε από το Δήμο Αχαρνών μετά από σχετική οδηγία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού. Συγκεκριμένα η κεντρική πλατεία του Κόκκινου Μύλου παρουσιάζει πλέον μια νέα εικόνα, καλαίσθητη και εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια.
Σε διάστημα μόλις λίγων ημερών πραγματοποιήθηκε πλήθος εργασιών, όπως επισκευές, βαψίματα, επιδιόρθωση ηλεκτροφωτιστικών σωμάτων, επιδιορθώσεις και χρωματισμοί στα παγκάκια, στα παρτέρια και τους κάδους, ενώ έγινε και βάψιμο δαπέδου.
Η ανακαίνιση αυτή είναι η πρώτη από όσες πρόκειται να γίνουν σε πλατείες του Δήμου. Παράλληλα είναι μια κίνηση, που έτυχε εξαιρετικής αποδοχής από τους κατοίκους του Κόκκινου Μύλου, οι οποίοι περίμεναν πολλά χρόνια να δουν τη δική τους πλατεία ανακαινισμένη.  
«Με άμεσες ενέργειες και μεράκι προσπαθούμε να δώσουμε μια νέα εικόνα στην πόλη και σε κάθε γειτονιά. Οι παρεμβάσεις μας θα είναι συνεχείς στους δημόσιους χώρους, προκειμένου να αποκτήσουν μια άλλη όψη, τέτοια που να ικανοποιεί τους δημότες μας. Ξεκινήσαμε από τον Κόκκινο Μύλο, αλλά σύντομα θα βρεθούμε σε μια άλλη περιοχή του Δήμου μας. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός.
Παράλληλα με τη διαχείριση της δύσκολης κατάστασης λόγω της πανδημίας ο Δήμος Αχαρνών συνεχίζει τις εργασίες σε κάθε πεδίο δράσης, προκειμένου να προχωρήσουν έργα που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.