15 Μαρ 2015

Ενίσχυση της αστυνόμευσης και υλοποίηση του Συμφώνου Συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ.

Πλήρη ενημέρωση σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός από την ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας όσο αφορά την πορεία υλοποίησης του Σύμφωνου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αχαρνών και Ελληνικής Αστυνομίας. 
       Ο Δήμαρχος Αχαρνών ενημερώθηκε εκτενώς από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα για την πορεία υλοποίησης του Συμφώνου Συνεργασίας και τις διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει αμέσως η καταβολή των χρημάτων για τη μίσθωση της δημοτικής έκτασης στην Σχολή της Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, καθώς επίσης και για την ανακατασκευή και εγκατάσταση των Αστυνομικών υπηρεσιών στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο της Αυλίζας. 
     Ο Δήμαρχος έθεσε επίσης και το θέμα ενίσχυσης της αστυνόμευσης στην περιοχή των Αχαρνών με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας. 
      Ο Γενικός Γραμματέας παρουσία του Υπαρχηγού και των Στρατηγών της Ελληνικής Αστυνομίας, δεσμεύτηκαν πως η αστυνόμευση στον Δήμο Αχαρνών θα ενισχυθεί και θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες και τακτικώτερες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ στις Αχαρνές.