15 Μαρ 2015

Στον Υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας ο Δήμαρχος για τα στρατόπεδα στις Αχαρνές

Τον Υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας Νικόλαο Τόσκα επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη. 
    Ο Δήμαρχος Αχαρνών έθεσε στον νέο Υφυπουργό ζητήματα σχετικά με τα στρατόπεδα που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, εστιάζοντας στην απομάκρυνση του Στρατοπέδου Παπαστάθη που βρίσκεται επί της οδού Φιλαδελφείας. 
       Επεσήμανε πως εντός της πόλης των Αχαρνών στεγάζονται ήδη αρκετά στρατόπεδα καθώς και το αεροδρόμιο στο Τατόι. Ωστόσο το στρατόπεδο Παπαστάθη βρίσκεται εντός του οικιστικού ιστού, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και η παραχώρησή του στο Δήμο Αχαρνών, θα δώσει "ανάσα" στους κατοίκους της πόλης. 
       Ο Υφυπουργός κ. Νικόλαος Τόσκας παρουσία του Διευθυντή του Γραφείου του, συντοπίτη μας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αχαρνείς - Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση" κ. Οδυσσέα Καμπόλη, είδε θετικά όλα τα θέματα που του τέθηκαν και δεσμεύτηκε πως σύντομα θα δωθούν απαντήσεις.