11 Φεβ 2017

Βάζετε γάλα στον καφέ; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ που θα το μετανιώνετε…

Σου αρέσει και σένα το γαλατάκι στον καφέ σου; Δυστυχώς και εμάς, νιώθουμε πως τον νοστιμίζει,τον κάνει πιο ελαφρύ και πιο πλούσιο, σε τέτοιο βαθμό που μάλιστα, αν δεν έχουμε γάλα, δεν πίνουμε καθόλου καφέ, μα πρέπει να αλλάξουμε επειγόντως τροπάριο γιατί μας κάνει κακό.
Έχετε διαπιστώσει και εσείς πως σας φουσκώνει; Δεν είναι η ιδέα σας, τούμπανο μας κάνει γιατί η ουσία καζεΐνη που περιέχει το γάλα, όταν έρθει σε επαφή με την καφεΐνη, τότε πήζει και δημιουργεί μια μάζα που προκαλεί φούσκωμα, στομαχόπονο και κοιλιακές διαταραχές όπως διαβάζουμε στο περιοδικό olive Επιπλέον, οι διατροφολόγοι συμπληρώνουν πως το γάλα στον καφέ, μπλοκάρει τον μεταβολισμό και είναι η κύρια αιτία που μπορεί να μην χάνει κανείς βάρος.
Άσε που το γάλα αν αναμιχθεί με υψηλές ποσότητες καφεΐνης, τότε αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου από τα ούρα, ενώ μεγάλη ποσότητα από το ιχνοστοιχείο αυτό κατακάθεται στα έντερα. Οπότε, αν νομίζεις πως με το να πίνεις τους latte με τα λίτρα κρατάς την οστεοπόρωση μακριά,…καμμία σχέση. Και άντε τώρα να αλλάξεις συνήθειες ετών.
 healthynews.gr