25 Μαΐ 2018

ΣΕΟ Θρακομακεδόνων

ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ
Ο Κλάδος Αστεριών μας ολοκλήρωσε το δικό του Χαρούμενο Ταξίδι 2018 μαζί με τα Τ.Τ. -Αγίας Παρασκευής, Καλογρέζας-Μέγαρων και Σαλαμίνας. "Αστραμαξα" "Το ταξίδι της επιστροφής". Αστερισμοί, εκεί στην Σαλαμίνα από 10 έως και 13 Μαΐου. Ένα ταξίδι όπου τα Αστέρια μας (5-7 ετών) βίωσαν στιγμές δημιουργίας και αστεροπαρέας! Εξερεύνηση και Πεζοπορία! Ανακάλυψη των δυνατοτήτων τους! Μουσική βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό! Πρωινή γυμναστική!   Η ιδιαίτερη χαρά, η ζωντάνια, η προσφορά, η δύναμη της ομάδας, το παιγνίδι στη φύση, τα στοιχεία. Περάσαμε υπέροχα Στελέχη και παιδιά!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ! ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ!!!

Ο Κλάδος Πουλιών ήταν στην εκκλησία της Αγ. Τριάδας με τις χειροποίητες λαμπάδες που έφτιαξαν και συμμετείχαν και στην Πασχαλινή Εορταγορά του Τοπικού Τμήματος μας, που έγινε την Κυριακή 1/4/2018, στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων και τώρα προετοιμάζεται για το δικό τους Χαρούμενο Δάσος 2018, που θα γίνει στην Σαλαμίνα από 8 με 14 Ιουλίου . Μείνετε σε αναμονή!
Ο Κλάδος Οδηγών κινήθηκε πολύ ενωμοτιακά το μήνα Απρίλιο και Μάϊο.
Την Πρωταπριλιά συμμετείχε στην Πασχαλινή Εορταγορά του Τοπικού μας, όπου κάθε ενωμοτία είχε φτιάξει τις δικές της δημιουργίες. Στις 13-15/4 οι Ενωμοτάρχες και οι Υπενωμοτάρχες μας, συμμετείχαν στην Πανελλήνια Συνάντηση Ενωμοτιών και Στελεχών που πραγματοποιήθηκε στα Κονάκια. Εκεί μαζί με άλλες 41 ομάδες Οδηγών, έψαξαν να βρουν το «Ένα» και έμαθαν διάφορα πράγματα για το ρόλο τους. Στις 21/4 έκαναν τον Προγραμματισμό της Γ τριμηνίας. Ακολουθεί τι άλλο;;; Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ που τόσο περιμένουνε!!!!

Την Κυριακή 29/4/2018 οι Ομάδες Οδηγών και Μεγάλων Οδηγών του Τοπικού μας, συμμετείχαν στην πανελλήνια δράση Let's Do It Greece, όπου μάζεψαν τα σκουπίδια από την είσοδο της ρεματιάς στο ύψος της οδού Ξάνθης ενώ καθάρισαν και σηματοδότησαν την είσοδο του μονοπατιού στη ρεματιά. Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε την Αγέλη του 1oυ Σύστήματος Προσκόπων Θρακομακεδόνων για τη βοήθειά τους.

Οι Δράσεις μας πάντα πολλές και ποικίλες!  Πάνω από όλα επίκεντρο η αδελφικότητα, η φιλία, η ειρήνη, η φύση, τα χαμόγελα, για τη ζωή. Για όλα αυτά που μας ενώνουν και δημιουργούν φιλίες δυνατές στο πέρασμα του χρόνου!!! Η Κατασκήνωση είναι απλώς το επιστέγασμα της όλης προσπάθειας, των εμπειριών, της ανακάλυψης των δεξιοτήτων, της αυτοπεποίθησης, της δύναμης της Ομάδας και της Φιλίας, Στελεχών και παιδιών!
Σας ευχαριστούμε και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις!
Ημέρες λίγες μείναν για να κλείσουν τα Δημοτικά σχολεία!
Μπροστά μας η γοητεία των Κατασκηνώσεων, η ανεμελιά του Καλοκαιριού!

Με Οδηγικούς Χαιρετισμούς!
Το Τοπικό Τμήμα Σ.Ε.Ο. Θρακομακεδόνων
Τηλ.6978816276
Μακεδονίας 12 & Ξάνθης, 136 76 Θρακομακεδόνες